2. 11. 2021 | Klub

Béčko orámovalo podzim dvěma výhrami 6:1

Když náš rezervní tým vstupoval do nového letošního ročníku Pražská teplárenská přeboru 31. července na hřišti Kolovrat, začal výhrou 6:1. Nyní v neděli 31. října podzimní polovinu soutěže ukončil na hřišti Újezdu nad Lesy. A tak trochu symbolicky, výhrou 6:1. Paráda! Byla to čtvrtá výhra v řadě, navíc na hřištích soupeřů, a posun na sedmé místo tabulky. Teď mužstvo čeká ještě předehrávané 16. jarní kolo doma právě proti Kolovratům.

Ráz zápasu určil hned jeho úvod. Třetí minuta, zmatky v domácí obraně, chyba vybíhajícího brankáře a Václavík posílá míč do odkryté branky - 0:1. 4. minuta, rychlá akce po pravé straně, přihrávka před branku a nabíhající Širl zakočuje přesně - 0:2.
První poločas přinesl ještě další branku a potřetí do sítě Újezdu. Po rohu domácích přišel rychlý protiútok tři na tři a přesné zakončení po zemi k tyči z kopačky Vacka. Za stavu 0:3 se šlo do kabin.
Po pauze jsme si na druhý poločas připravili další tři přesné trefy. V 59. minutě zakončil Hrabina další vydařenou akci na 0:4. V 75. minutě napřáhl před vápnem Blažek a trefil naprosto přesně na 0:5. A v 83. minutě si před branku naběhl Hrabina a s přehledem přidal svůj druhý gól v zápase a šestý celkově.
Čisté konto jsme ale bohužel neudrželi. Dvě minuty před koncem zaznamenal čestný úspěch domácích Heteš. Škoda, Hrubeš tak přišel o své druhé čisté konto v sezoně.

Oba trenéři zápas hodnotili takto:
Josef Šimek (Újezd nad Lesy): „Můžu opakovat, co jsem říkal minule a bude to pořád stejné. Nechytíme začátek, dáme soupeři góly zadarmo. Pak hrajeme, góly nedáme a soupeř nás trestá z toho, že se tlačíme dopředu a chceme to nějak zlomit. Pak je z toho takovýto výsledek. Máme před sebou ještě jednu možnost letos vyhrát. Snad se to podaří, k záchraně už je před námi hodně bodů.”
Ondřej Walter, asistent trenéra (Motorlet B): „Dobrý začátek, po kterém jsme to měli snažší. Od začátku jsem na kluky apeloval, že je o tom jak k tomu přistoupíme, jak budeme mít nastavené hlavy. A to se povedlo, za to jim patří velký dík. Jejich přístup k zápasu byl maximálně v pořádku, tím to ulehčili i mně.”

2. 11. 2021
Lubor Mírek