12. 3. 2024 | Mládež

Víkendový servis mládeže JARO/1

Jarní sezóna je v plném proudu, protože se již ke kategoriím U19 a U17 přidali taktéž žáci a dorosty U18 a U16. Jak se všem vedlo se dočtete níže.

FK Teplice U19 - FK Motorlet Praha U19 3:1
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Hrači předvedli dobrý výkon. Vytvořili jsme si tři gólové šance a z jedné neproměněné následně soupeř zvýšil skóre na 2:1. Nula bodů z vyrovnaného zápasu mrzí dvojnásob.

FK Motorlet Praha U18 - SK Aritma Praha U19 1:3
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
První kolo jsme výsledkově a nakonec ani herně nezvládli. Začátek jsme byli lepší, ale vyložených šancí bylo málo. Poté to byl boj a překopávaná, kdy jsme se přizpůsobili soupeři. Chyběla týmovost a nasazení.Tento zápas jsme prohráli včera na tréninku, kdy většina věděla, že bude hrát kvůli tomu kolik nás bylo a přístup nebyl ideální což musím brát i na sebe jako trenéra.

FK Teplice U17 - FK Motorlet Praha U17 4:0
Hodnocení trenéra Adama Novotného:
Bohužel stejná pohádka stále dokola. První poločas jsme s kvalitním soupeřem naprosto drželi krok. Bohužel jednou jsme špatně ubránili standartku a podruhé stoper namazal při výstavbě útočníkovi do sóla. Druhý poločas jsme změnili rozestavení a zjednodušili přechod do útoku. Větší množství šancí jsme neproměnili hlavně z důvodu, že většina ofenzivních hráčů je absolutně jednonohá a nebo má šílené řešení v zakončení. Další dva góly jsme dostali až v závěru zápasu, kdy jsme se snažili hru hodně otevřít a zabojovat o šanci.

FK Motorlet Praha U16 - SK Aritma Praha U17 7:0
Hodnocení trenéra Matěje Skopce:
První mistrovské utkání jsme zvládli kvalitně, jako celou přípravu. Předvedena hra se drží našeho standardu, kterým se chceme prezentovat během cele sezony. Soupeř v druhé půli fyzicky odpadl a my jsme toho využili. Musíme zapracovat na proměňování šanci. Jsme rádi za vychytanou nulu.

FK Motorlet Praha U15 - FK Příbram U15 2:2
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Obě dvě strany nervozní, čím déle zápas trval, tím více se na to nedalo koukat. Chyběla nám kvalita v herní činnosti jednotlivce na to, abychom byli dominantní v zápase, absencí je teď bohužel více a všechno klíčoví hráči, polovina základní sestavy je nová nebo nehrají hráči na svých pozicích. Bod pro postupové cíle velmi dobrý.

FK Motorlet Praha U14
- FK Příbram U14 1:3
Hodnocení trenéra Petra Peška:
Slabší začátek zápasu jsme brzy vyrovnali a byli v utkání lepší. Bohužel nás srazila branka na 1:2 po hrubé chybě pár vteřin před poločasem. První půle se hrál celkem hezký zápas. Druhý poločas se už však moc nehrálo. Inkasovali jsme ze standardky a neproměnili jednu velkou šanci. Soupeř zaslouženě bere tři body. Využil našich dvou chyb, my naopak ne.

FK Motorlet Praha U13 - Junior Strakonice U13 6:5
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Velmi těžký a soubojový zápas. Bylo vidět, že vrátit se zpátky na půlku z velkého hřiště není jen tak. Na začátku zápasu máme dvě velké šance a neproměníme a místo toho jde soupeř do vedení 2:0. Naštěstí jsme se do třetiny dokázali vzpamatovat a skóre vyrovnat. Soupeř hrál důrazně a nepříjemně, dlouhé míče do soubojů a podobně. Následně jsme se dostali do vedení a místo toho abychom si zápas pohlidali, tak na začátku třetí třetiny dostaneme 2 góly a prohravame. Naštěstí jsme ukázali srdce a vůli a v posledních minutách dostat zápas na naší stranu. Nejsem spokojen s výkonem, ale jsem rád, že jsme i tak dokázali vyhrát. Protože to je spíše výjimka.

12. 3. 2024
RP