19. 3. 2024 | Mládež

Víkendový servis mládeže JARO/2

Další víkendový přehled naší mládeže!

FK Motorlet Praha U19 - CU Bohemians Praha U19 0:4
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:

Soupeř se dostal do vedení v 5. minutě utkání a po dalších chybě přidal druhý gól. My jsem měli možnost snížit skóre do konce prvního poločasu. Prvnich 30. minut druhého poločasu byla aktivita na naši straně ale i přes maximální snahu bez kontaktního gólů. Další průběh utkání si soupeř pohlídal.

FK Arsenal Česká Lípa U19 - FK Motorlet Praha U18 0:0
Hodnocení trenéra Martina Vališe:

Vyrovnaný abojovný zápas s minimem šanci na obou stranách. První poločas aktivnější domácí, ve druhé my. Měli jsme si vypracovat více. Ve finále asi zasloužená remíza a zlepšeny výkon oproti minulému týdnu.

FK Motorlet Praha U17 - CU Bohemians Praha U17 2:4
Hodnocení trenéra Adama Novotného:
Do zápasu s favoritem jsme nastoupili velice dobře. Dvakrát jsme vedli a poločas jsme vyhráli 2:1. Objektivně řečeno měl ale už v prvním poločase soupeř několik obrovských neproměněných šancí. My jsme si však vytvořili také dobré šance a prezentovali jsme se úspěšnou a sebevědomou výstavbou a presingem. Bohužel v druhém poločase jsme se trochu zalekli vedení, strašně jsme si naši hru zjednodušili a úplně vynechali mezihru přes střed pole. Toho soupeř využil a postupně nás dostával pod větší a větší tlak. V závěru jsme tak zápas bohužel ztratili. Zároveň však musím kluky pochválit za první poločas, který představoval hru, kterou bychom se rádi prezentovali i v dalších zápasech.

FK Arsenal Česká Lípa U17 - FK Motorlet Praha U16 1:4
Hodnocení trenéra Matěje Skopce:
Výsledek vypadá jendoznačně, ale soupeř hrál velice kvalitně a ve druhém poločase byl lepší než náš tým. Divím se ze tak šikovný tým dostal před týdnem hodně branek. Dnes nás aktivním presinkem dostával pod tlak a měli jsme stim problém. V předešlých zápasech jsme hráli aktivne a dobře. Dnes nám nedělala dobře tvrdá hra soupeře. Na toto se musíme do dalších zápasu více připravit. Dnes odvážíme cenné tři body.

FC Sellier & Bellot Vlašim U15 - FK Motorlet Praha U15 0:5
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Prvních třicet minut soupeř v bloku a my bez pohybu. Pak kondičně odešel a my se s každou povedenou akcí rozlítávali až padnul zasloužený gól. Stále se kluci učí, jak ve 3-4-3 dobývat střední blok soupeře, v přípravě měli na to těžké protivníky. Druhý poločas byl výsledkově pro soupeře velmi milosrdný, už během prvních 5 minut měli padnout 3 góly. Dnes 5 absencí, ale zastoupili je výborně Dominik Zvoneček 4 góly a Štěpán Reitmeier 3 asistencemi.

FC Sellier & Bellot Vlašim U14 - FK Motorlet Praha U14 0:19
Hodnocení trenéra Petra Peška:
My si alespoň vyzkoušeli tříobráncový systém. Chválím alespoň přístup našich hráčů kteří chtěli od první do poslední minuty hrát a střílet branky.

FK Motorlet Praha U13 - Junior Strakonice U13 6:5
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Velmi těžký a soubojový zápas. Bylo vidět, že vrátit se zpátky na půlku z velkého hřiště není jen tak. Na začátku zápasu máme dvě velké šance a neproměníme a místo toho jde soupeř do vedení 2:0. Naštěstí jsme se do třetiny dokázali vzpamatovat a skóre vyrovnat. Soupeř hrál důrazně a nepříjemně, dlouhé míče do soubojů a podobně. Následně jsme se dostali do vedení a místo toho abychom si zápas pohlidali, tak na začátku třetí třetiny dostaneme 2 góly a prohravame. Naštěstí jsme ukázali srdce a vůli a v posledních minutách dostat zápas na naší stranu. Nejsem spokojen s výkonem, ale jsem rád, že jsme i tak dokázali vyhrát. Protože to je spíše výjimka.

19. 3. 2024
Radek Ptáček