8. 4. 2024 | Mládež

Víkendový servis mládeže JARO/3

Další výsledky naší mládeže!

FK Motorlet Praha U19 - FK Viktoria Žižkov U19 1:2
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:

Zápas nekouktelný z obou stran rozhodla nemohoucnost našeho týmu dat z vyložených šancí gola. Řešení finální fáze není kvalitní a hraci si aktuálně vůbec nevěří. Vyrovnali jsme z jasné penalty na 1:1 a místo toho, abychom soupeře dorazili, tak uděláme opět obrovskou chybu v zadu. Drží se nás smůla. Měli jsme tento zápas vyhrát. Šance náš tým k tomu měl. Musíme více pracovat v tréninku a věřím, ze výsledek v podobě 3 bodů přijde. Teď se ukáže srdce nás všech. Jedeme v tom společně! Společně to zvládneme! Musíme ale začít si věřit a makat.

ABC Braník U19 - FK Motorlet Praha U18 1:1
Hodnocení trenéra Martina Vališe:

FK Motorlet Praha U17 - FK Viktoria Žižkov U17 6:3
Hodnocení trenéra Adama Novotného:
V zápase jsme od první minuty dominovali. Hráli jsme sebevědomě, odvážně a neprohrávali jsme souboje. Potěšilo mě, že jsme si poradili i s trávou, kterou jsme zatím ještě od mého příchodu neviděli. V druhé půli jsem rychle vystřídal, aby všichni měli větší minutáž. Kvalita hry v tu chvíli klesla. Šancí jsme si ale tvořili stále dost. Bohužel hráči, kteří v tu chvíli v šancích byli, je řešili velice špatně. Pro naše sebevědomí důležitá výhra s větším počtem vstřelených gólů.

ABC Braník U17 - FK Motorlet Praha U16 1:4
Hodnocení trenéra Matěje Skopce:
Od začátku dne všechno špatně. Špatná doprava na zápas kvůli maratonu, o půl hodiny zpožděný zápas a vedro na padnutí. I přesto jsme dokázali vyhrát především díky naši bojovnosti. Dnes to s fotbalem nemělo nic společného a od nás nejhorší výkon v jarní části. O rok starší soupeř velmi důrazný, někdy až za hranou fair play. Ze zápasu odvážíme tři zraněné hráče, ale hlavně tři body.

FK Motorlet Praha U15 - FK Benešov U15 1:6
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:

FK Motorlet Praha U14 - FK Benešov U14 9:1
Hodnocení trenéra Petra Peška:
Ve 3 minutě jsme inkasovali po nešťastně tečované střele ale hráči zareagovali dobře a utkání během pár minut otočili až do stavu 5:1 za první poločas. Mohli jsme z kraje poločasu prostřídat a dát prostor všem hráčům. I přes vysokou výhru vidím negativa a to hlavně pohyb bez míče některých útočných hráčů. Naopak obrana velmi pevná a kompaktní.

FK Motorlet Praha U13 - FC Rokycany U13 24:2
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Výsledek mluví za vše. Nicméně soupeř se snažil hrát fotbal po zemi ale neměl dostatečnou kvalitu, takže jsme je trestali. Bylo vidět mraky hezkých fotbalových akci. Dobře hodnotím, že každý hráč včetně brankáře dal branku

8. 4. 2024
Radek Ptáček