5. 10. 2024 | A tým

Vítězství proti Dukle je naše!

V sobotu dopoledne jsme na domácím hřišti přivítali tým FK Dukla Praha B a v utkání, které přineslo mnoho zajímavých momentů, jsme zvítězili zaslouženým výsledkem 2:0. Tento triumf je pro nás velkým povzbuzením do dalších zápasů a zároveň důkazem, že forma týmu jde správným směrem.

Průběh zápasu

Od úvodního hvizdu bylo jasné, že půjde o těžký a vyrovnaný duel. Dukla Praha B vstoupila do utkání s nasazením a aktivně se snažila dostat do našich obranných řad. Naši hráči však byli odhodláni nedat soupeři nic zadarmo.

Rozhodl druhý poločas

Druhý poločas jsme začali aktivněji, drželi jsme míč a trpělivě si vytvářeli šance. Dukla se snažila dostat zpět do hry, ale naše obrana pracovala na jedničku. Klíčový moment přišel v 64. minutě, kdy Matyáš Mervard střelil první gól.

Výhru jsme pojistili v 84. minutě střelou Davida Svobody. Zbytek utkání jsme kontrolovali hru a soupeře nepouštěli do žádných vážnějších šancí. Díky výbornému týmovému výkonu a disciplinované obraně jsme si udrželi čisté konto a došli si pro cenné tři body.

Poděkování fanouškům

Velké poděkování patří všem fanouškům, kteří přišli na stadion i přes nepřízeň počasí. Věříme, že budeme i nadále pokračovat ve skvělých výkonech, a že se společně můžeme těšit na další vítězství.

5. 10. 2024
Redakce