27. 1. 2023 | Mládež

Mládežnický víkend na Motorletu

Své přípravné utkání tento víkend odehrála i mládež Motorletu.

Zde je celkový souhrn všech mládežnických zápasů:


FK Motorlet Praha U18 - Spartak Hrdlořezy muži 6:0 (4:0)
Hodnocení trenéra:
Jsme rádi, že se zápas odehráli i za trvalého sněžení, ale hlavně bez zranění. Celý zápas byl až na pár výjimek v závěru pod naší taktovkou. I za těchto podmínek jsme hráli s chutí, nápaditosti i patřičným důrazem. Na první utkání dobrý výkon.
Od soupeře jsme čekali více.

FC Tempo Praha U16 - FK Motorlet Praha U16 3:2 (0:2)
Hodnocení trenéra:
Přátelské utkání bylo velmi ovlivněno počasím - tedy respektive sněhovou pokrývkou. Chytili jsme začátek zápasu, kdy si troufám říct jsme dokázali soupeře přehrát. Soupeř měl pár hráčů, kteří byli daleko silovější než ti naši, ale dokázali jsme se s tím popasovat. Po prvním gólu jsme se uspokojili a přestali hrát. Byli jsme nuceni se schylovat k nakopávaným míčům, protože nám vázla mezihra. Naštěstí nás spasil gól ze standardní situace. Poločas tedy 2:0. Do druhé půle jsme vyměnili část základní sestavy a bylo to znát. Nedokázali jsme plnit jednoduché taktické pokyny, nezvládali jsme silovou hru soupeře a navíc jsme inkasovali tři góly. Utkání splnilo účel pouze v kondičním měřítku.

Slavia Karlovy Vary U15 - FK Motorlet Praha U15 3:5 (0:2)

Hodnocení trenéra:
Přátelské utkání proti kvalitnímu soupeři, které jsme výsledkově zvládli, ale herní projev především ve druhém poločase nebyl ideální. První poločas jsme zvládli dobře. Druhy poločas jsme museli pracovat se změnami v sestavě kvůli zraněním. Soupeř byl velmi důrazný a hrál na hraně faulu. Velké poučení do dalších zápasů. Posledních 20 minut zápasu za stavu 5:1 jsme se pouze bránili a nechali soupeře kombinovat. Ten nás potrestal dvěma brankami.
Kvalitní zápas, který nám ukázal, na čem musíme dál pracovat. Trenér

Slavia Karlovy Vary U14 - FK Motorlet Praha U14 3:13 (2:6)

Hodnocení trenéra:
Hezký zápas kde jsme dominovali. Kombinačně se nám dařilo a bylo vidět spoustu hezkých akci. Soupeř ke konci kondičně a fyzicky odpadl. Bohužel soupeři chybělo 4-5 hráčů ze základu, což mě mrzí z důvodu lepší konfrontace se soupeřem.
Chválím kluky za jejich chuť ke hře až do konce.

FK Motorlet Praha U11 - Turnaj Zbraslav


Motorlet U11-Nový Malín U13 3:1
Motorlet U11-SK Zbraslav U13 1:0
Motorlet U11-FC Barrandov U13 5:1
Motorlet U11-Nový Jičín U13 1:2.
Hodnocení trenéra:
Motorlet předváděl po celý turnaj pěknou hru. Některé gólové akce končily až do prázdné branky. Trenéři soupeřů ocenili naší hru i hráče. Nejlepší hráč/ka turnaje Vanessa Latuske.

27. 1. 2023
Radek Ptáček