29. 1. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (28.-29.1.)

Víkendový servis mládeže FK Motorlet Praha! O víkendu se naše týmy připravovali na sezónu s kvalitními celky. Na Motorlet například ke svému dvojutkání dorazil tým z Ústí nad Labem, aby poměřil své kvality s naší kategorií U14 a U15. Kategorie U16 odehrála zápas s třetím celkem středočeského krajského přeboru staršího dorostu (kategorie U19)- SK Slaný. U13 sehrála dva zápasy za víkend! Jeden s Fotbalovou akademií Alexe Z. a Povltavskou fotbalovou akademií. Přípravková kategorie U11 pod trenérem Václavem Socherem sehrála jako minulý týden další turnaj pořádaný klubem SK Zbraslav a zápas neporažených týmů v zimní lize.

Nyní se můžete podívat na výsledky a hodnocení všech trenérů:


FK Motorlet Praha U16 - SK Slaný U19 3:1 (0:0)
Hodnocení trenéra:
Do dnešního zápasu jsme vstoupili v jiné sestavě než jsme zvyklí a také to bylo na naší hře dost vidět. Sice jsme byli více na míči a snažili se hrát. Musíme zlepšit pohyb bez míče a zároveň i s míčem, více komunikovat mezi sebou a přitlačit v osobních soubojích. Musíme zapracovat na dohráváním hráčů. Z naší strany bych čekal mnohem více.

FK Motorlet Praha U15 - FK Ústí nad Labem U15 1:2 (1:0)
Hodnocení trenéra:
Přijel opět kvalitní soupeř, který vede druhou skupinu divize. Zápas byl vyrovnaný. První půle od nás kvalitní a výhra 1;0. Následně prostřídání a rotace hráčů znamenalo nižší aktivitu dopředu a soupeř hrál lépe. Bohužel jsme dnes obdrželi smolné góly. První obdržená branka byla zadarmo, protože naše nabídka nebyla ideální a rozehra brankáře přímo na soupeře a do prázdné brány. Soupeř byl velice dobrý v pohybu bez míče a v nabídce. To nám ještě tolik nejde. Druhá obdržená branka ze standardní situace. Špatná domluva hráčů a smolný gól. Co náš zapas ukázal? Že jsme se hodně posunuli dopředu a můžeme hrát s opravdu kvalitním soupeřem vyrovnané utkání. Zápasy, které hrajeme nám dodávají další zkušenosti a je to pro nás i zajímavá konfrontace. Soupeř je kvalitní a nám to strašně pomáhá. Už bych si přál, abychom konečně mohli trénovat delší čas pohromadě a neměl jsem vždy nějakou část týmu někde na horách. Musíme zapracovat na pohybu bez míče a více si věřit a řešit fotbalově i v těžkých situacích na úkor gólů.

FK Motorlet Praha U14 - FK Ústí nad Labem U14 8:3 (5:1)
Hodnocení trenéra:
Po pátečním těžkém zápase jsme si spravili chuť. Soupeř nebyl asi v nejsilnější sestavě, ale i tak kluci od začátku přehrávali soupeře. Dařilo se nám hrát po lajnách a dostávat se před bránu, ale bohužel nás trápila koncovka. Do útočné fáze spokojenost do obranné fáze bohužel velké chyby. Čeká nás dost práce v taktické činnosti.

FK Motorlet Praha U13 - Fotbalová akademie Alexe Zbura 16:1 (7:1)
FK Motorlet Praha U13 - Povltavská fotbalová akademie 7:1 (2:1)
Hodnocení trenéra:

V chladném počasí nás ani jeden ze soupeřů až na výjimky bohužel moc neprověřil. Kluci si často dělali na hřišti co chtěli a padali velmi pěkné branky. Čekají nás naštěstí i těžší soupeři. Jsem rád, že si všichni kluci hodně zahráli a nikdo se nezranil.

FK Motorlet Praha U11 - Turnaj Zbraslav pro kategorii U13
Hodnocení trenéra:
Druhý turnaj ze tří možných proti o dva roky starším soupeřům. Tři výhry,jedna prohra a druhé místo. Musíme odbourávat respekt z velikosti soupeřů, vždy nám to trvá jeden zápas, kdy tolik nenapadáme, nechodíme tolik do soubojů a jsme opatrní v útočné fázi. Potom už všechno celkem funguje a je potěšující, že ti naši prckové přehrávají kluky o dvě hlavy větší.
FK Motorlet Praha U11 - Povltavská fotbalová akademie 13:5 (7:2)
Hodnocení trenéra:
Zimní liga a souboj dvou neporažených týmů zvládla naše o malinko slabší parta skvěle. Zde skvěle fungovalo napadání,kombinace a i nasazení bylo na super úrovni. Nové tváře v týmu dnes vypadali skvěle, naopak některé opory zatím spí zimním spánkem.


29. 1. 2023
Radek Ptáček