5. 2. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (4.2-5.2.)

Víkend se nesl ve znamení výher! Nejstarší kategorie U19 měla za svého soupeře tým 1999 Praha a zapsala si vítězství. Dorostenecké kategorie U17 a U16 měli nad svými staršími soupeři navrch a z dalekého Mostu, kde se utkali s místním Baníkem, odjížděli vítězně a s mnohými zkušenostmi. Kategorie U15 a U14 sehráli dvojzápas s Football Talent Academy. Sparťanskou U12 porazila naše kategorie U13 a zde bylo vidět veliké zlepšení a krásný výsledek. Navíc si v modelovém utkání s U14 vyzkoušeli hru na velké hřiště. Kategorie U12 předvedla dominantní výkon a svého soupeře porazila. V neposlední řadě se utkala U11 s Unionem Vršovice, kde jednoznačně zvítězila a zvítězila také na solidně obsazeném turnaji v Pardubicích. Takový byl víkend naší fotbalové mládeže!

Víkendový servis mládeže FK Motorlet Praha!

Nyní se můžete podívat na výsledky a hodnocení všech trenérů:

FK Motorlet Praha U19 - 1999 Praha muži 3:1 (1:1)
Hodnocení trenéra:
Hráči nyní předvedli slušný výkon po nevydařeném utkání s Řeporyjemi (2:3) kde zejména bylo nedostatečné nasazení v osobních soubojích přispělo ke ztrátě třech bodů. V tydnu nás čeká utkání se Sigmou Olomouc v rámci zimního soustředění.

FK Baník Most-Souš U19 - FK Motorlet Praha U17 0:2 (0:1)
Hodnocení trenéra:
Zápas proti o dva roky staršímu soupeři, který byl sice silový, ale technicky slabší. Kluci hráli jako o život a bylo na nich vidět, že v zápase chtějí vyhrát. Těší mě, že soupeře naprosto přehráli. Spousty hráčů odvedlo skvělé výkony.


FK Baník Most-Souš U17 - FK Motorlet Praha U16 1:5 (1:2)
Hodnocení trenéra:
V utkání hraném v poledních hodinách jsme opět nechytili za správný konec začátek zápasu. Soupeř na nás nalezl, byl velmi aktivní a nám to zkrátka lidově řečeno nechutnalo. Prvních dvacet minut jsme se hledali, zvykali si na rychlost soupeře a začali hrát. Od 20. minuty jsme převzali otěže zápasu, odměnou nám byly dvě vstřelené branky do poločasu. Jedna po penaltě, druhá po kombinační akci. Chtěli jsme i v tomto duchu pokračovat v druhém poločase a to se nám povedlo. Tři góly padly po kombinačních akcích a naším stylem nátlakové hry. Chceme se více připravit po technicko-taktické stránce, kondiční a fyzické. Zápas byla dobrá konfrontace se soupeřem z divize, který hraje 5. místo v druhé skupině.

FK Motorlet Praha U15 - Football Talent Academy U15 5:3 (3:0)
Hodnocení trenéra:
Další těžký zápas proti vedoucímu týmu divizní skupiny C. První poločas z naší strany povedený. Velká produktivita v zakončení znamenala výhru v prvním poločase o tři branky. Soupeř měl také náznaky šancí, ale žádnou vylozenou. Do druhého poločasu jsme prostřídali a vyzkoušeli hráče i na jiných pozicích než jsou zvyklí. Prvních dvacet minut druhé půlky bylo něco podobného jako v prvním poločase. Hezké fotbalové momenty střídaly naopak nefotbalové. Naši kluci i soupeř se snažili hrát fotbalově a pro rozvoj hráčů je to nejlepší. V posledních patnácti minutách jsme dostali tři rychlé branky a bylo to napínavé až do konce. Krásnou individuální akcí a gólem na 5:3 rozhodl o naší výhře Sebastian Sobko. Zápas nám ukázal zlepšení v rozehře od brankáře, rotace hráčů, přechodové fáze a efektivita zakončení. Naopak obdržené branky nám dávají možnost se pořád zlepšovat. Děkuji soupeři, že dorazil a dal nám možnost si zahrát s kvalitním týmem.

FK Motorlet Praha U14 - Football Talent Academy U14 7:4 (3:2)
Hodnocení trenéra:
Moc hezké utkání z obou stran především ofenzivy. Z naší strany mohlo padnout daleko více branek. Nikdo nezklamal a skvělý zápas odehrál především Adam Blažek, který zaznamenal dvě branky a dvě asistence. Soupeř byl kvalitní a kombinačně byl o trošku lepší než my

AC Sparta Praha U12 - FK Motorlet Praha U13 0:4 (0:2)
Hodnocení trenéra:
Konečně jsme dali branky, na které se někdy až zbytečně moc nadřeme. Zápas se nesl v duchu hry nahoru dolů. Velmi nás těší výhra, protože na jaře jsme s Spartou prohráli 9:2. Těší nás tedy posun hráčů v naší kategorii.

FK Motorlet Praha U13 - FK Motorlet Praha U14 3:6 (2:1)
Hodnocení trenéra:
Pro nás teprve třetí utkání na velkém hřišti. Začátek jsme moc nechytili a nechali se přehrávat. Po první třetině hry se hra trošku vyrovnala a poločas jsme proti klukům z U14 vedli o branku. V druhé půlce jsme už nebyli moc nebezpeční a starší kluci už nás přehráli. Branku jsme dali jen po chybě v jejich rozehrávce. Pro nás a s přihlédnutím k tomu, že na velkém hřišti teprve začínáme celkem dobrý zápas.

FK Motorlet Praha U12 - 1.FK Příbram, fotbalová akademie 7:1 (3:1)
Hodnocení trenéra:
Dominantní výkon ve všech ohledech. Byli jsme aktivnější, silnější a lepší v kombinaci. Bohužel mě mrzí, že nedokážeme udržet soustředěnost celý zápas a máme tedy výpadky. Snad se to bude s věkem zlepšovat.

FK Motorlet Praha U11 - SK Union Vršovice U12 9:1
Hodnocení trenéra:
Zápas zcela v naší režii. Rychlost, individuální schopnosti, zakončení, osobní souboje a už i kombinační schopnosti byly na vysoké úrovni. Když jsme se sérii přáteláků se staršími Vršovicemi začínali tak první zápas jsme prohráli 5:6. Další už vyhráli 7:5 a teď je to jasná záležitost pro nás.Je fajn vidět ten růst těch hráčů, kteří se neustále zvedají.
Turnaj U11 - Halový turnaj Pardubice
Hodnocení trenéra:
Halový turnaj v Pardubicích. Silně a kvalitně obsazený turnaj (Chrudim,Tempo,Pardubice a další týmy) jsme výsledkově zvládli parádně a turnaj vyhráli. V prvním zápase jsme měli hodně štěstí, když jsme na 2:1 dali v poslední vteřině, Chrudimští se na futsal systematicky připravují, takže to byl cenný skalp. Jediná ztráta přišla v zápase s Tempem 1:1, kdy jsme si,ale dali gól sami. Technicky vypadáme dobře, důrazem nezaostáváme. Kombinace se zlepšuje a střelbu si umím představit lepší.


5. 2. 2023
Radek Ptáček