14. 2. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (11..-12.2.)

Další víkendový servis mládeže na Motorletu! Zimní přípravy všech družstev se blíží ke konci, za dva týdny se ke svým soutěžním utkáním představí kategorie U19, U17 a žákovské kategorie U15,U14!

SK Aritma Praha "B" - FK Motorlet Praha U19/U18 2:1 (0:1)
Hodnocení trenéra:
Dobrý první poločas vystřídal odchozený a odevzdaný výkon ve druhém poločase. Sráží nás neustále omluvy hráčů z tréninků a zápasů.

FK Motorlet Praha U17 - FK Dukla Praha U16 3:3 (1:1)
Hodnocení trenéra:
Zápas začal vyrovnaně. Dukla občas zahrozila, ale postupně jsme získávali navrh až jsme vedli 1:0. Druhý poločas jsme byli aktivnější, jistější i mnohem techničtější než soupeř. Bohužel, co se nám vymstilo, byla koncentrace. Všechny góly jsme dostali v posledních 5 minutách, jak v prvním tak i ve druhém poločase. Zápas ukázal naší kvalitu a dominanci na hřišti, bohužel si to nesmíme připouštět a makat do poslední vteřiny

SK Český Brod U19 - FK Motorlet Praha U16 2:3 (1:2)
Hodnocení trenéra:
Z tohoto zápasu jsem velmi zklamán. Po dvaceti minutách hry jsme prohrávali 0:2 důvodem bylo, že jsme od začátku zápasu neplnili pokyny, které jsme si řekli. Postupem času se hra zlepšovala a na konci zápasu jsme strhli vedení na naší stranu. Soupeř byl důrazný a nakopával míče směrem dopředu, což nám dělalo velký problém. Od dvacáté minuty jsem musel zvýšit hlas, což se mi nelíbilo a kluci začali trosku šlapat. Musíme zapracovat na téhle fázi, dále pak na pohybu bez míče, nabídky a na předfinální fázi.

FK Teplice U12 - FK Motorlet Praha U12 7:3 (2:1)
Hodnocení trenéra:
Těžký zápas se soupeřem, který je v lize na 2. Místě. Chybí nám řešení koncovky v rychlosti a pod tlakem, tah na bránu, jinak jsme se ve většině aspektů soupeři vyrovnali. Takové zápasy potřebujeme a posouvají nás dál. Co je stále naší ohromnou slabinou, tak soubojove chování a proměňování šancí.
Hodnocení trenéra:
FK Motorlet Praha U11 - Turnaj Zbraslav
Poslední turnaj série turnajů pro U13 se nám po dvou druhých místech podařilo vyhrát. Kluky turnaje díky větším soupeřům sice bolí, ale učí se zrychlovat hru, řešit rychleji situace ve vápnech a už řešit ofsajdy. Moc nám to dává a emoce při výhrách nad staršími soupeři jsou krásný.







14. 2. 2023
Radek Ptáček