27. 2. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (25.2-26.2)

Přípravná období se již pro některé týmy blíží do finiše. Zimní měsíce už doufejme nám dají sbohem a nastane jarní část sezóny! Za zmínku stojí dorostenecká kategorie U19, která se pokusí o postup, tak aby Motorlet mohl mít opět ligovou příslušnost pro další ročníky, což je důležité pro rozvoj našich hráčů

Nyní se můžete podívat na výsledky a hodnocení všech trenérů:

FK Motorlet Praha U19 - Prague Raptors muži 2:2 (1:1)
Hodnocení trenéra:
Velmi náročné utkání, co se týče osobních soubojů. Dalo by se také mluvit o festivalu neproměněných šancí, z kterých jsme vstřelili pouze dvě branky.

FK Motorlet Praha U16 - FC Tempo Praha U16 5:2 (3:1)
Hodnocení trenéra:
Po velmi náročném soustředění nás čekal tým Tempa. Vzhledem k velikému počtu hráčů jsme rozdělili hráče na dvě základní sestavy, což nás velmi těší. Za první poločas nemám absolutně co vytknout. Bylo tam všechno od emocí až po krásné kombinační akce, které vedly ke gólů. Možná bychom přidali více branek, ale nesmíme být zbrklý v zakončení a řešit to větším klidem. Za druhý poločas jsem nespokojen v tom, že jsme se v závěru utkání uspokojili výsledkem a přestali hrát svoji hru. Nezbývá nám než neusnout na vavřínech a s pokorou jít dál.

FK Motorlet Praha U15 - FC Slovan Liberec U15 3:3 (2:3)
Hodnocení trenéra:
Generalka se soupeřem ze soutěže nahoře dopadla nad očekávání dobře. Bohužel nás potkala střevní viróza a sedm hráčů se základní sestavy muselo odjet domu. Ostatní se s tím porvali skvěle. Udělali mi radost. Bohužel první dvě obdržené branky z penalt. Následně šance na naší straně. Soupeř první půlku kvalitnější než druhou. Druhá půlka od soupeře hodně slabá a můzou být rádi, že to byla pouze remíza. Až na tu střevní virózu se nám tady líbilo a tým dělá velke pokroky. Máme mimo všechny útočníky, kteří jsou hráči Motorletu. Až do konce opravdu hezký zápas.

FK Motorlet Praha U14 - Fotbalová Akademie Alexe Zbura U14 3:2 (2:0)
Hodnocení trenéra:
Krásný a těžký zápas, který rozhodl neskutečnou trefou pět minut před koncem náš hráč. Proti soupeři, který měl mnoho hráčů ročníku 2008 jsme začali dobře a do konce půle jsme byli lepším týmem. Po změně stran nás soupeř na čas zatlačil do obranného bloku. Výhru jsme si celkově zasloužili. Soupeř své šance měl, ale my jsme měli dát o dva, tři góly více.
FK Motorlet Praha U14 - 1.SK Prostějov U14 3:4 (1:2)
Hodnocení trenéra:

Jeden z těžších soupeřů, který nás konečně prověří a byl nám vyrovnaným soupeřem. Bohužel nás poznamenala marodka sedmi hráčů především ze zadních řad a naše obrana byla opravdu darebná, kdy jsme soupeři takřka darovali bez práce tři branky. Směrem dopředu jsme neměli také svůj den, ale opět hezké akce a góly ze střední vzdálenosti. Jarní část nám ukáže jak jsme pracovali.

FK Motorlet Praha U12 - FK Mladá Boleslav U12 15:12 (8:7)
Hodnocení trenéra:
Do utkání s Mladou Boleslaví jsme vstoupili ospalejším dojmem a prvních deset minut se trápili. V dalších částech zápasu už jsme dokázali být konkurenceschopnejší. Dlouhodobě nás trápí důraz v osobních soubojích a klid v zakončení jako to bylo i v tomto zápase. Na druhou stranu bych ocenil snahu kombinovat i pod nátlakem soupeře. Na utkání jsme nominovali 24 hráčů a kvůli větší výkonnostní nerovnováze bylo utkání více vyrovnané než v soutěži.



27. 2. 2023
Radek Ptáček