7. 3. 2023 | Mládež

Výsledkový servis mládeže (4.3.-5.3.)

Rozběhly se soutěže! Kategorie U19 a U17 se v prvních kolech jara utkala s Petřínskou Plzní a dokázala odvést dohromady "šest" bodů. Za zmínku stojí kategorie U15, která si fotbalově vyšlápla na první celek tabulky jednoznačým výsledkem 5:0!

Česká divize dorostu sk. A
SK Petřín Plzeň "B" - FK Motorlet Praha U19 1:4 (0:3)
Hodnocení trenéra:
Utkání rozhodlo prvních dvacet minut, kdy jsme vstřelili tři góly. Soupeř hrál jednoduše dlouhé přihrávky za naši obranu, společně s mnoha osobními souboji na malé UMT. Celkem jsme si vytvořili další čtyři gólové šance, které jsme ale neproměnili.

Přípravné utkání
TJ Sokol Řepy - FK Motorlet Praha U18 2:9 (1:4)
Hodnocení trenéra:
Za výrazného sněžení byl zápas vyrovnanější v prvním poločasu. V druhém poločasu sníh ustál a rostla tím naše převaha, která vyúustila v jednoznačné a zasloužené vítěství. Mrzí obdržené góly, které byly naprosto zbytečné.

Česká divize dorostu sk. A
SK Petřín Plzeň "B" - FK Motorlet Praha U17 1:4 (1:0)
Hodnocení trenéra:
Zápas dvou poločasů. První půli jsme byli hodně na míči, ale chyběla lehkost, rychlsot v řešení a dravost za míčem. Soupeř jen nakopával celý zápas. Po prvních deseti minutá jsme díky laxně odbraněnému rohu prohrávali 1:0. Do druhé půle jsme udělali pár změn při zakládání akcí a kluci se rozjeli. Všechno zrychlili, zlepšila se práce krajních hráčů a středu hřiště.

Přípravné utkání
FK Motorlet Praha U16 - AC Sparta Praha U15 2:5 (1:2)
Hodnocení trenéra:
Začátek zápasu jsme chytili velmi dobře, vedli jsme gólem Iaremy. Pak jsme se uspokojili a mysleli, že to půjde samo. Tento zápas nám ukázal nedostatky ve vystupování hráčů a přebírání hráčů ve středu pole a to, že nám chybí hrát s těžkými a rychlejšími týmy. Sparta byla rychlejší, lepší na míči, my jsme si dali tři góly “sami” . Z tohoto zápasu mám dobrý i špatný pocit. Dobrý pocit mám z toho důvodu, že jsme se snažili hrát v určitých pasážích hry fotbal. Špatný pocit mám z přístupu některých hráčů do tréninku i k zápasu.

Česká divize žáků sk. A
FK Motorlet Praha U15 - Povltavská fotbalová akademie 5:0 (2:0)
Hodnocení trenéra:
Výhra nad prvním týmem naší skupiny ukázalo to, že máme na to hrát nahoře a kvalitně. Výsledek odpovídá za vše. Klukům moc děkuji za odvedenou práci. Kluci hráli skvěle. Rozdíl je zasloužený protože jsme soupeře přečetli a od první minuty do poslední šli srdíčkem za výhrou.

Česká divize žáků sk. A
FK Motorlet Praha U14 - Povltavská fotbalová akademie 6:1 (3:1)
Hodnocení trenéra:
Soupeř jednoznačně slabší a naší chybou nebyl ve dvacáte minutě stav 5:1. Myslím, že je vidět progress po zimní přípravě hlavně v kombinaci a součinnosti. Kondiční stránka nás také velmi mile překvapila. Dělali jsme spousty chyb, ale aspoň víme na čem přesně zapracovat. Největší problémeme je komunikace a rotace středních hráčů.

Zimní liga
FK Motorlet Praha U13 - Čechie Smíchov U13 15:0 (7:0)
Hodnocení trenéra: Poslední zápas zimní ligy. Vzali jsme hráče spíše z okraje kádru a i tak jasná výhra. První půle 12:0 a docela dobré druhá půle už celkem bída. Zimní ligu na Zličíně jsme čekali těžší. Skore asi 110:7. A 9 výher z 9 zápasů.

Turnaj U11 Miniliga - Roudnice, Neratovice, Kladno
Hodnocení trenéra:
Po čtyřech měsících jsme šli v naší kategorii opět poměřít síly s kluby TOP 20. Byli jsme hodně zvědavý, protože Roudnice se dostala na PlaneoCup a Neratovice s Kladnem patřili v minulé sezóne do TOP 4 v minilize. Všechny zápasy nás obrovsky potěšili. Naši kluci jsou na vysoké úrovni a na větším hřišti 7+1 už i moc hezky kombinujeme. Výsledky: MOT - Roudnice 7:0, MOT - Neratovice 6:3, MOT - Kladno 5:1.

7. 3. 2023
Radek Ptáček