14. 3. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (12.3.-13.3.)

Víkendový servis mládeže FK Motorlet Praha za víkend 11.3.-12.3.

Česká divize dorostu, skupina A
ČLU Beroun U19 - FK Motorlet Praha U19 0:5 (0:2)
Hodnocení trenéra:
Hráči dnes předvedli soustředěný a hezký výkon, který zajistil další tři důležité body do tabulky.

Pražský přebor staršího dorostu
FK Motorlet Praha U18 - SK Hostivař U18
Hodnocení trenéra:
Zápas s houževnatým soupeřem, který neměl co ztratit. Do 25. minuty jsme se hledali, někteří spolu hráli poprvé, což není nic nového. Soupeř dobře napadal a po naší chybě z rozehrávky se dostal do vedení. Od třicáté minuty jsme začali hrát více po zemi a dostávali se do šancí, to v první polovině vedlo k vyrovnání. Druhý poločas byl v naší režii, ale proměňovat šance se dařilo až v závěru. Hru oživila i střídání a tak jsme nakonec zaslouženě vyhráli. Za týden to bude mnohem těžší. Klukům dík za morál, že i když se tolik nedařilo, tak makali.

Česká divize dorostu, skupina A
ČLU Beroun U17 - FK Motorlet Praha U17 3:2 (3:0)
Hodnocení trenéra:
Naprosto nezodpovědná hra v první půli bez snahy jít do něčeho navíc nás stála tři body. Soupeř nám dvakrát utekl a jednou se trefil ze standardní situace. Proměnování našich šancí byla velká bída. Ve druhé půli kluci zabrali, měli jsme obrovské šance, dokonce i srovnali skóre, ale z našeho pohledu regulérní gól rozhodčí neuznal. Tenhle zápas jsme si prohráli sami.

Česká divize žáků, skupina A
1.FK Příbram U15 - FK Motorlet Praha 1:1 (0:1)
Hodnocení trenéra: Prázdniny v tomto období raději hodnotit nebudu, protože bych se musel rozčílit. Pokud nenastavíme od přípravek, že to pro hráče není kroužek, tak se nemůžeme nikam posunout. Po vydařeném prvním kole a výhrou nad prvním týmem tabulky nás čekal soupeř který je v tabulce druhý (kvůli dvoum zápasům které má k dobru). První půle snesla měřítko dobře odvedeného výkonu a zasloužené vedení. Druhá půle od nás velice špatná a soupeř nás přehrával ve všech činostech. Soupeř přešel na rozestavení 3-4-3 a my jsme na to nedokázali zareagovat. Moc se nám nepovedlo ani střídání na oživení hry. To bere realizační tým na sebe. Přesto jsme měli v poslední minutě vyloženou šanci, kterou jsme nedali. Z horké půdy a nakloněné roviny si odvážíme pro nás zasloužený, ale nedostatečný bod. Pokud se chceme dotáhnout na první trojici soutěže musíme vyhrávat i tyto těžká utkání. Sportu zdar a fotbalu zvlášť.

Česká divize žáků, skupina A
1.FK Příbram U14 - FK Motorlet Praha U14 6:3 (2:0)
Hodnocení trenéra:
První půle z naší strany velmi slabá. Soupeř skóroval po našich chybách. Do druhé půle jsme udělali více změn v sestavě, což se projevilo výrazně zlepšenou hrou a srovnání na 2:2. Bohužel po 20 min druhé půle nám došly síly a soupeř trestal svou rychlostí. V závěru už jen úprava výsledku na 6:3. Dokud hráči nepochopí, že fotbal je o pohybu a že běh je nedílnou součástí hry, tak se nikam neposuneme. Fyzická kondice je u nás bohužel špatná.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U13 - FK Jablonec U13 2:1 (1:0)

Hodnocení trenéra:
Dnes musím všechny pochválit za přístup. Přes obrovské množství absencí, od zranění, nemocí nebo dovolených, to kluci dotáhli k výhře. Ti co dnes byli, pracovali zodpovědně jeden za druhého až do konce. Před utkáním jsme si řekli, že se nebudeme moc vysilovat napadáním na soupeřově polovině ale budeme se soustředit na kompaktní střední blok kdy krajní hráči budou zavírat více střed hřiště a k tomu střední záložníci agresivně sbírat odražené míče. Osobně jsen nečekal, že si vytvoříme až tolik šancí. Utkání mělo skončit vyšším rozdílem, ale jsme rádi i za toto vítězství. Nejvíc mě těší, že rozhodl tři minuty před koncem Eliáš Čagánek, který předtím velkou chybou zavinil obdrženou branku. Pro jeho psychiku to nejlepší co se mohlo stát. Těžké utkání a dobrý start do jara.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha - FK Jablonec 4:5 (2:3)
Hodnocení trenéra:
Základní sestava byla také poznamenána jarními prázdninami a také nemocemi. Každopádně zápas jsme nezvládli kvůli našemu špatnému přístupu, chyběla šťáva, náboj, chuť. Nechtěli jsme udělat nic navíc a proto jsme na soupeře nestačili. Přestože jsme měli v závěru dvě obrovské šance. Soupeř měl ve středu hřiště hráče vysokého jak já a my jsme se s tím nedokázali popasovat, neumíme ho zdvojit nic. Škoda, mohli jsme vstoupit do sezony vítězstvím.

Turnaj Říčany pro U11
Hodnocení trenéra:
Nám nikdo nikam neodjel, takže jsme za víkend nechali zahrát všechny děti. Včera zimní ligu a zbytek dnes na turnaji.Postavili jsme 2 týmy vzhledem k vysokému počtu,modrý tým vyhrál,zelený byl druhý.Potřebujeme už začít hrát na velkém hřišti a zajistit těžší soupeře. Příští víkend máme Ústí nad Labem a pak už nám začne miniliga, tak se těšíme na výrazně těžší zápasy.





14. 3. 2023
Radek Ptáček