20. 3. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (18.-19.3.)

Soutěže se rozběhly taktéž u ostatních kategorií. Kategorie U16 sehrála své první mistrovské utkání na Vyšehradu, kde brala za remízu bod.

Česká divize dorostu, skupina A
FK Motorlet Praha U19 - TJ Malše Roudné U19 6:0 (4:0)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Hráči předvedli výborný výkon zejména v 1. poločase, kdy se podařilo vstřelit čtyři góly. Druhý poločas hráči kontrolovali průběh utkání a soupeře nepustili do žádné šance.

Pražský přebor staršího dorostu
SK Střešovice U18 - FK Motorlet Praha U18 2:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Soupeř nepříjemný a slušně organizovaný. Z naší strany bojovný výkon ale chyběl více klid na půlce soupeře. Bod je pro nás málo. Jsem zklamaný. Dnes zapas měl v režii někdo jiný než hráči.

Česká divize dorostu, skupina A
FK Motorlet Praha U17 - TJ Malše Roudné U17 3:0 (1:0)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
ápas na jednu bránu, dost neproměněných šancí, už první půle měla být o tři branky. Soupeř celý zápas zalezlý, pro nás zase složité. Hra až tak povedená nebyla, na druhou stranu oproti podzimu je v té obvyklé základní sestavě 5 změn, na lavici také jsou jiní hráči. Postupně se ale zlepšujeme a máme radost ze tří bodů, po Berouně pro kluky důležitých.

Pražský přebor mladšího dorostu
FK Slavoj Vyšehrad U16 - FK Motorlet Praha U16 1:1 (1:0)
Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Gól jsme dostali z penalty. Jsem zklamán z herního projevu. Přizpůsobíme se soupeři nakopávanými míči a nehrajeme svoji hru. Pokud si každý bude dělat co chce, nemůžeme hrát dobře a vítězit.

Česká divize žáků, skupina A
FC Rokycany U15 - FK Motorlet Praha U15 0:3 (0:1)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Za krásného počasí na nejmenší umělce v Evropě. Vyhra a jasná dominance. Konečně končí měsíc výletů a prázdnin, tak se konečně těším, že začneme dělat fotbal. Zatím jsme se scházeli jako do kroužku.

Česká divize žáků, skupina A
FC Rokycany U14 - FK Motorlet Praha U14 1:5
Hodnocení trenéra Jana Kokštejna:
Pro tento zápas dostali prostor kluci ze širšího kádru a určitě nezaostávali. Prázdniny, zranění a některých přístup nás přinutil překopat polovinu týmu což nám ukázalo jak jsou na tom ostatní. Určitě slabší soupeř, ale kluci první poločas jasně dominovali. Bohužel zbrkle řešené situace nás obrali o góly a druhý poločas jsme po střídání přestali hrát. Trápí nás obranná součinnost, kde musíme pracovat víc. Ale kluci si zápas užili.

Česká liga žáků, skupina C
FC Slovan Liberec U12 - FK Motorlet Praha U13 2:4 (2:0)

Hodnocení trenéra Petra Peška:
Dnes proti o rok mladší. Hra dobrá, obrovské držení míče, soupeř velmi nebezpečný jen z protiútoků. Bohužel nás strašně trápí koncovka. Zápas který má být v 60. minutě 6:0 je furt 0:0. Zakončení na tréninku pilujeme ale nejsme to schopni přenést do zápasů. Nakonec drama až do konce kdy jsme otáčeli z 2:0 na 2:4.

Česká liga žáků, skupina C
FC Slovan Liberec U11 - FK Motorlet Praha U12 5:2 (3:1)
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Děkuji za ztrátu 5 let života. Dneska opět jalovej výkon, bez náboje, bez emocí, bez chuti hrát. Nebaví mě, se vymlouvat na jarní prázdniny, protože o rok mladšího soupeře bychom měli porazit v jakýkoliv sestavě. Bohužel jsme narazili na maximální limity některých hráčů, kteří na ligu prostě nemají. Musíme začít zase poctivě pracovat v konkurenci a třeba nás to posune zpět kde jsme byli před měsícem.

Zimní liga pro kategorii U11
FK Motorlet Praha U11 - FC Zličín U11 26:11

Hodnocení trenéra:
Nám nikdo nikam neodjel, takže jsme za víkend nechali zahrát všechny děti. Včera zimní ligu a zbytek dnes na turnaji.Postavili jsme 2 týmy vzhledem k vysokému počtu,modrý tým vyhrál,zelený byl druhý.Potřebujeme už začít hrát na velkém hřišti a zajistit těžší soupeře. Příští víkend máme Ústí nad Labem a pak už nám začne miniliga, tak se těšíme na výrazně těžší zápasy.

20. 3. 2023
Radek Ptáček