17. 4. 2023 | B tým

Muži B: Jarní forma znamená další vítězství

Rezerva zažívá v jarní části oproti té podzimní fantastické chvíle! Opětovně vyhrála a stále je nejlepším mužstvem s nejlepší formou na jaře!

FK Motorlet Praha B - FK Dukla Jižní Město 2:0 (1:0)

Branky: 44. Ambadu, 56. Zelenka z penalty.
ŽK: 19. Borovski, 72. Blažek, 79. Kučerka – 38. Brabenec, 43. Markuzi, 80. Kotlík. Rozhodčí: Císař – Wulkan, Vondráček
Motorlet B: Vyčichl – Čuba (84. Alahmary), Scharf, Kučerka – Žižka – Borovski (61. Foreman), Kornacki, Dvořáček (90.+1 Novotný), Zelenka – Blažek (90.+1 Bambousek), Ambadu (61. Veselý).
Trenér: Václav Socher


FK Dukla JM: Bašta – Solař, Markuzi, Brabenec, Gill – Inneman, P. Konjevič (46. Kotlík), Novák – Trávník, Farkaš – Bureš
Trenér: Josef Světlík.


Do utkání jsme šli tentokrát obezřetněji, protože soupeř má fotbalovou kvalitu a nám nemohl pomoci nikdo z áčka. Dokonce jsme do útoku nasadili Siliho, který je jinak obránce a dokázal vstřelit úvodní branku. V zápase měl ještě další příležitosti, ale tam se již ukázalo, že není profesí útočníkem. Druhou branku jsme přidali z penalty. Dukla to potom ještě více otevřela a nám se naskytlo několik možností vedení navýšit, ale bohužel jsme již nic neproměnili. Rovněž Dukla měla spoustu příležitostí, ale naše obrana v čele s brankářem vše zvládla. Jsem hodně spokojen s tím, že jsme tak kvalitní mužstvo jako je Dukla udrželi na nule.

17. 4. 2023
Radek Ptáček