25. 4. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (22.4.-23.4.)

Další víkend naší fotbalové mládeže je úspěšně za námi! Podívejte se na souhrn výsledků od kateogorie U11 až U19. Za zmínku stojí výhra kategorie U19, která udělala další krok k posunu do ligové příslušnosti a také výhra kategorie U16, která se výhrou dotáhla na první pozici.

Česká divize dorostu, skupina A

FC Táborsko U18 - FK Motorlet Praha U19 0:3 (0:2)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:

Ve velmi dobré první půlce jsme vstřelili dva góly. Druhá půlka patřila soupeři, který si nevytvořil žádnou šanci. My jsme hrozili z protiútoků a gólově jsme se prosadili pouze jednou.

Pražský přebor staršího dorostu
SK Ďáblice U19 - FK Motorlet Praha U18 1:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Těžký zápas a pro několik kluků i po přejezdu z Tábora náročný. Celý zápas jsme byli na míči my, ale natěšení domácí hráli obětavě a dobře bránili. Tlačili jsme, ale dali jeden gól, domácí z ojedinělého brejku a naší chybě vyrovnávají. Druhý poločas už jsme nebyli tak aktivní dopředu a dost chybovali, přesto jsme chtěli více vyhrát a povedlo se nám utkání stejně jako na podzim zlomit v nás prospěch. Bohužel se musím opakovat, ale poskládat U18 a odevzdávat maximum je složité.

Česká divize dorostu, skupina A
FC Táborsko U18 - FK Motorlet Praha U18 3:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Dnes velice těžký soupeř, který hrál velmi silově a jednoduše. My jsme naopak dělali na naše poměry obrovské množství chyb, které soupeř trestal. Sice jsme neměli k dipozici klíčové hráče, ale to nemůže snižovat nároky na náš výkon. Příští týden se zase vrátíme silnější.

Pražský přebor mladšího dorostu
FK Motorlet Praha U16 - FK Admira Praha U16 5:2 (2:1)
Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Prvních třicet minut byl z naší strany fantastický výkon. Dali jsme dva góly, ale pak jsme se uspokojili a přizpůsobili se soupeři, který jen nakopával míče, dostali jsme zbytečný gol do šatny. Ve druhé půli jsme hru zlepšili, ale pořád to nebylo ono. Myslím si, že kluci začali věřit tomu, co po nich chceme. Diky trpělivosti a zodpovědnosti jsme zápas dokázali zlomit ve svůj prospěch.

Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U15 - FC Tempo Praha U15 0:3 (0:0)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:

V prvním poločasu jsme hráli velice dobře, ale vždy po vápno. Soupeř opět velice urostlý. Hráli jsme konstruktivní fotbal odzadu a bohužel jen nemáme kvalitu dopředu. Máme tři hráče do útočné fáze mimo. Ve druhém poločasu nám došla energie, protože máme v soutěži žáků milion soutěží. Když jsem říkal ze je to nesmysl, tak mi nikdo nevěřil. Dnes muselo hrát pět stejných hráčů jako včera. Tohle je proste špatně ve starších žácích. Kdyby jsme měli pouze jeden zapas věřil bych ze to zvaladneme lepe. Nejsem zklamaný z výsledku. Kluci makali a hráli velice dobře.


Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U14 - FC Tempo Praha U14 3:5 (1:3)
Hodnocení trenéra Jana Kokštejna:
Hezký fotbal na obě strany, takové zápasy nás posouvají. První poločas byl na obě strany velmi ofenzivní a po dvaceti minutách 1:1. Bohužel naše obranná činnost je občas chaotická a bez komunikace. Na gól se nadřeme a pak lacino inkasujeme. Druhý poločas byl na morál, jelikož polovina týmu měla odehráno šedesát a více minut ze soboty. Na kluky jsem pyšný za jejich předvedený výkon. Scházely některé opory a výkon byl opravdu týmový.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U13 - FK Dukla Praha U13 2:1

Hodnocení trenéra Petra Peška:
Dnes super výkon s prvním týmem soutěže (v plné sestavě). Všichni hráči tam nechali 100%. První branka po krásné akci kdy Beitinger dobře zavřel zadní tyč a akci skvěle dohrál. Poté jsme po naší větší chybě ve výstavbě inkasovali. V závěru třetí třetiny jsme po tečované střele ze standardní situace dali na 2:1. Hra pak byla velmi vyrovnaná. Někdy kolem 50 minuty měl Dukla silnou pětiminutovku, kterou jsme zvládli kdy nás i podržel Miller skvělým zákrokem. Do konce utkání už jsme Duklu do větších šancí nepustili a sami si ještě dvě gólovky vytvořili. Bohužel ani jednu nevyužuli ale naštěstí to tentokrát nevadilo. Skvělé na tom je, že výhra byla zcela zasloužená protože jsme v tom zápase byli opravdu o tu jednu branku lepší.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U12 - FK Dukla Praha U12 2:4
Hodnocení trenéra Davida Epperta: Zápas, kde nás vítězství stala první třetina a neproměňovani šanci. První třetina tragédie bez náboje, bez soubojů, bez chuti a 3:0 pro soupeře. O pauze jsme si něco řekli a troufnu si říct, že jsme dalších 60 minut byli herně jasně lepší. Šli jsme alespoň pětkrát sami na bránu, ale dneska nám nebylo přáno a chyběla kvalita a klid v zakončení. Je to škoda, protože zápas jsme mohli zvládnout.

Kategorie U11
FK Motorlet Praha U11 - FK Viktoria Žižkov U11 33:2
Hodnocení trenéra Václava Sochera:

Hodnocení trenéra:
Dnes jsme byli dravci. Žižkov jsme nepouštěli za půlku a góly dal jen z brejkových situací. Jsem rád, že po zápase se Spartou, kdy jsem spokojený vůbec nebyl, tak jsme ukázali, že fotbal hrát umíme.




25. 4. 2023
Radek Ptáček