25. 4. 2023 | B tým

Muži B: Na jaře stále neporaženi

Rezerva je stále na jaře ještě neporažena. Ani fotbalisté pražského Zličína nedokázali obrat naší rezervu o všechny tři body.

FC Zličín - FK Motorlet Praha B 1:1 (1:1)

Branky: 9. Merta – 45.+1 Zelenka. ŽK: 73. Pyšek – 47. Žižka. Rozhodčí: Kučera – Tikal, Janšta. Diváků: 100.

FC Zličín: Hlous – Stýblo, Šmalcl, O. Kučera, Ondrejka – Kohout, Forejtek (65. Plánička), Žák, Bous (46. Jákl) – Pyšek (83. Jíra), Merta.
Trenér: Zdeněk Kudela.

Motorlet B: Vyčichl – Čuba, D. Scharf, Kučerka – Žižka – Borovski, Kornacki, Dvořáček (69. Pokorný, 87. Ponomarenko), Zelenka – Blažek (87. Bambousek), Ambadu (59. Alahmary).
Trenér: Václav Socher.

Ohlasy utkání
Václav Socher (Motorlet B): Zápas pro nás začal již v pondělí, kdy nám z různých důvodů vypadli další hráči a já byl rád, že se nám do soboty podařilo poskládat alespoň takovou sestavu, která na Zličíně byla, i když někteří nastoupili ne zcela zdrávi, za což jim patří dík. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání. Nastupovali jsme opatrně, ale sebevědomě s cílem udržet jarní neporazitelnost. Domácí mají svoji silnou stránku v centrovaných míčích z křídel do vápna a ze standardek. Strašně důležitá pro vývoj utkání byla naše vyrovnávací branka do šatny. Druhý poločas jsme byli malinko lepším týmem, ale žádná vážnější šance nepřišla, a tak utkání dospělo k remízovému výsledku - dle mého názoru asi zaslouženému. Závěrem musím vyzdvihnout výkon celé trojice rozhodčích, protože jejich rozhodování a komunikace směrem k aktérům utkání byla přímo ukázková, a to potom každého zápas baví.

25. 4. 2023
Radek Ptáček