1. 5. 2023 | B tým

Muži B: První jarní porážka s lídrem

Rezerva fotbalového Motorletu poprvé v jarní části sezóny nebrala žádný bod. Do cesty vstoupil suverenní tým Spojů, který má neuvěřitelnou kvalitu na tuto soutěž.

FK Motorlet Praha B - TJ Spoje Praha 0:2 (0:2)

Branky: 16. Ladra, 23. Baisa.
ŽK: 7. Kornacki, 41. trenér Socher, 71. Pokorný – 13. Ladra, 70. Verner, 72. Zhul, 85. Miskovič, 87. Košút.
Rozhodčí: Havel – Tvrz, Sýkora. Diváků: 72.


Motorlet B: Vyčichl (46. J. Hrubeš) – Čuba, D. Scharf, Kučerka – Žižka – Hrabina (73. Borovski), Kornacki (73. Ambadu), Hroník (61. Dvořáček), Zelenka (84. Bambousek) – Pokorný, Ani Chigozie.
Trenér: Václav Socher.


TJ Spoje: Dočekal – Bican, Verner, Kubek (46. Lemák), Moravec – Madej (67. Yanakov), Zhul, Ladra (76. Janoševič), Miskovič, Baisa (67. Tanchyk) – Košút (87. Holyk).
Trenér: Fabio Leggeri.

Ohlasy utkání
Václav Socher: Do utkání jsme vstoupili trochu bojácně, nevím sice proč, ale asi tam byl respekt ze jmen jako Košút a dalších. Potom jsme si vytvořili tři příležitosti, ale vše pochytal brankář Dočekal. Po čtvrthodině jsme se dopustili jediné chyby, kterou jsme nabídli šanci Košútovi, a ten střelou knokautoval brankáře Vyčichla a z dorážky se ujali hosté vedení, které za několik málo minut navýšili. Druhý poločas byl opět hodně vyrovnaný, ale bohužel jsme nic nenabídli směrem dopředu, a to mě asi mrzí nejvíce. Jinak ovšem kluky musím pochválit, jak sehráli tento souboj s lídrem soutěže.


1. 5. 2023
Radek Ptáček