1. 5. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (29.4-30.4)

Poslední dubnový víkend se opět odehráli další kola jarní části naší mládeže. Podívejte se jak se jednotlivým kategoriím dařilo o uplynulém víkendu.

Česká divize dorostu, skupina A
SK Klatovy U19 - FK Motorlet Praha U19 0:7 (0:3)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Hráči předvedli spolehlivý výkon a zaslouženě vyhráli velkým rozdílem.

Pražský přebor staršího dorostu
VOLNÝ LOS - FK Motorlet Praha U18 1:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Martina Vališe:

Česká divize dorostu, skupina A
SK Klatovy U17 - FK Motorlet Praha U17 3:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Zápas blbec. Bohužel jsme dnes byli bez útočníků, i přesto jsme si vytvářeli šance a zahodili jsme tutovek na 2 zápasy. Soupeř nám dal na 1:1 z vymyšlené penalty, pomezní nic nesignalizoval, sudí situaci neviděl, ale Klatovy si penaltu vyřvali. Pak na druhé straně jasnou nepískne. Dost nás ve výkonu limitoval terén, bylo těžké hrát kvalitně po zemi, přesto jsme se o to snažili po celý zápas. Mrzí nás výsledek, ale vzhledem k tomu počtu neproměněných gólů, jako překopnutí brány sám z malého vápna, tak se vítězství rodí těžko.

Pražský přebor mladšího dorostu
FK Dukla Jižní Město U16 - FK Motorlet Praha U16 3:2 (3:0)
Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Tento zápas jsme dost polevili, nehráli jsme to co jsme si řekli. První půli jsme neměli jiskru, nechtěli jsme běhat a mysleli si, ze to přijde samo. Soupeř pouze nakopával míče a my si s tím nedokázali poradit. Druhá pule lepší, ale z mého pohledu pořád málo, zejména od některých hráčů.

Česká divize žáků, skupina A
FC Sellier & Bellot Vlašim U15 - FK Motorlet Praha U15 2:3 (1:2)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Proti soupeři, který nastoupil s 11 hráči bez střídání od nás slabý výkon. Pořád jsme velmi zbrklí na balonu, nedokážeme ho chvilku podržet a kontrolovat hru. Opět se také ukázalo, že máme unavené hráče ze všech soutěží, které hrajeme. V prvním poločase jsme si dali nešťastný vlastní gól. Poté z naší strany dva nádherné góly z rohových kopů. Do druhého poločasu jsme prostřídali dva hráče, bohužel nepřišlo takové oživení hry, jaké jsme čekali. Druhý poločas jsme po chybě gólmana nechali soupeře vyrovnat opět z rohu a gól na 2:3 jsme dávali až ke konci zápasu. Klukům musím přiznat odbojovaný výkon, ale zbytečné starosti.

Česká divize žáků, skupina A
FC Sellier & Bellot Vlašim U14 - FK Motorlet Praha U14 2:3 (1:2)
Hodnocení trenéra Jana Kokštejna:
Zápas dvou rozdílných poločasu. První poločas totálně prohospodařený bez nasazení v chůzi a herně špatný (bohužel někteří hráči nechápou, že fotbal je o běhání a také o obraně). Druhý poločas střídání a hra dostala úplně jiný náboj, kde jsme opravdu dominovali. Ale bohužel nás opět srazila hrubá chyba na 3:1 a poté smůla v koncovce. Smutné.

Česká liga žáků, skupina C
Fotbalová akademie Jablonec U13 - FK Motorlet Praha U13 1:5 (hráno v úterý)
Hodnocení trenéra Petra Peška:
První třetina hry špatná, ale potom velmi dobrý výkon. Zatím se nám v této těžké skupině daří a to nás velmi těší.

Česká liga žáků, skupina C
Fotbalová akademie Jablonec U12 - FK Motorlet Praha U12 8:1 (hráno v úterý)
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Stále nejsem schopen objektivního hodnocení. Hráče bych nejradši nechal v Jablonci, ale to bohužel nemůžu. Otřes a hnus. Jeden z nejstrašnějších výkonů. Na druhou stranu oceňuji velkou kvalitu soupeře a jeho fyzickou připravenost.Kategorie U11

FK Motorlet Praha U11 - SK Slavia Praha U11
Hodnocení trenéra Václava Sochera:

Zápas asi v pořádku, ale co jsme dnes nedali bylo šílený, mraky toho pochytal gólman SlAvie a zas nám ukázal tu naší slabinu.

1. 5. 2023
Radek Ptáček