8. 5. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (6.5-7.5.)

Další májový víkend patřil naší mládeži! Kategorie U19 získala další body, které jsou nesmírně důležité. Další výsledky všech kategorií si můžete přečíst níže.

Česká divize dorostu, skupina A
SK Senco Doubravka U19 - FK Motorlet Praha U19 2:5 (0:2)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Soupeř dvakrát dotahoval na rozdíl jednoho gólu. Hrači nakonec proměnili další šance a získali 3 důležité body.


Pražský přebor staršího dorostu
TJ Praga Praha U19 - FK Motorlet Praha U18 0:1 (0:1)
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Těžký zapas, na těžkém terénu, kde nešlo moc hrát po zemi nabídl vyrovnaný první poločas, kde se nám podařilo udeřit ze standardní situace. Jinak se převážně hrálo mezi vapny. Domácím vyšlo několik brejku, při nich nás podržel brankář Kendík. Druhou půli jsme byli aktivnější a bohužel nevyužili dvě velké šance, takže jsme se museli bojovat o výhru do posledních vteřin. Klukům velký díky za bojovnost, i když se třeba tolik nedařilo fotbalově

Česká divize dorostu, skupina A
SK Senco Doubravka U17 - FK Motorlet Praha U17 0:5 (0:3)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Super výkon, dominantní, poctivě odmakaný se spousty vytvořených šancí. V první půli se kluci trochu hledali. Kompletně nová záloha a byly z toho okénka při brejkových situací. To už byl ale stav 3:0 pro nás a po půl hodině hry se kluci sladili a dohráli jistě dozadu a skvěle sebevědomě dopředu. Všichni se těšíme na Příbram, protože dnes jsme se skvěle na ni naladili.

Pražský přebor mladšího dorostu
FK Motorlet Praha U16 - ČAFC Praha U17 4:1 (1:0)
Hodnocení trenéra Radka Ptáčka:
V zápase, kde se náš soupeř nacházel o jeden bod za námi jsme předvedli skvělý týmový a individuální výkon a zaslouženě jsme po dominantním výkonu zvítězili. Musíme zapracovat na lepším doplnění hráčů do vápna a proměňování šancí, protože jsme mohli vyhrát daleko větším rozdílem. Soupeř hrál “pětníkový” fotbal a nakopávané míče s kterými jsme si dokázali vždy poradit, což se nám v minulém zápase nedařilo.

Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U15 - FC Písek U15 2:1 (1:1)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Vyrovnaný zápas s dobrým soupeřem. Trápíme se ve finální fázi a nejsme schopni proměnit 100% šance. První gól soupeři darovaný po chybě gólmana. Druhou půli došli soupeři síly a měli jsme herní převahu, kterou jsme nedokázali golově potrestat i když k tomu šance byly.

Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U14 - FC Písek U14 0:0 (0:0)
Hodnocení trenéra Jana Kokštejna:

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U13 - FC Slovan Liberec 3:2
Hodnocení trenéra Vladimíra Kuberta:
Velice těžké utkání ve kterém jsme měli více štěstí. Hráli jsme bez šesti klíčových hráčů, kteří jsou v Anglii se školou. Ale i přesto jsme to zvládli všem velké poděkování.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U13 - FC Slovan Liberec 1:10
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Když soupeř nasadil svoji silnější partu, tak nebylo o čem. Rychlejší, důraznější, fotbalovejsi. Mají návyky na které nás ani nenapadne pomýšlet. Náběhy za obranu, přihrávky do kapes, průnikovky, aktivita. Když soupeř prostřídal, tak jsme se dostali do hry, do pár akcí a pár nadějných kombinací, ale nejsme schopni v takovém tempu a kvalitě hrát. Líbily se mi některé individuální výkony.

Kategorie U11
FK Motorlet Praha U11 - Bohemians Praha U11 10:9
Hodnocení trenéra Václava Sochera:
Bohemka za hranou zákeřnosti, dva hráči nedohráli a pár dalších menších zraněních.My fotbalovější, jasně techničtější,ale v koncovce to drhlo.Důraz chceme aby byl i u dětí, ale zákeřnosti fakt ne. Výhra se ale počítá a jsme za ní rádi i vzhledem k zoufalé komunikaci Bohemky, kdy se úředníci a správci povyšují nad zájem trenérů a hráčů.


8. 5. 2023
Radek Ptáček