30. 5. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže

Víkendový servis není tak úplně víkendový z důvodu spousty odehraných zápasů ve všedních dnech, ovšem to nemění nic na tom, že zde je přehled výsledků naší fotbalové mládeže!

Česká divize dorostu, skupina A

FK Motorlet Praha U19 - FC Písek U17 6:0 (4:0)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Jednoznačné vítězství po spolehlivém týmovém výkonu. Urcite je mnohé co zlepšovat, ale dílčí cíle směřující k postupu do české ligy dorostu se daří plnit.

Pražský přebor staršího dorostu
FK Motorlet Praha U18 - SC Xaverov Horní Počernice U19 6:1 (4:0)
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Zodpovědný a týmový výkon hlavně v prvním poločase. Zasloužená výhra, i když trošku zbytečně vyhecovaný závěr. Dnes není moc co vytknout, protože kluci hráli skvěle.

Česká divize dorostu, skupina A
FK Motorlet Praha U17 - FC Písek U17 5:2 (2:0)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Zápas se soupeřem z dolní trojky. Výsledek bohužel neodpovídá průběhu utkání a vytvořeným šancím, rozdíl měl být výrazně větší. Na druhou stranu dnes nádherné góly z voleje, z dálky, odvážné kombinace a průniky 1v1. Z naší strany nesmyslně vyrobená penalta pro soupeře, tomuhle se musí každý vyvarovat.

Pražský přebor mladšího dorostu
TJ Sokol Stodůlky U17 - FK Motorlet Praha U16 1:3 (1:0)
Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Nejtěžší soupeř ze soutěže, první půli nás dokázal dost potrápit. Bohužel jsme reagovali pozdě v posunu hry, soupeř nás touto jedinou chybu v zápase potrestal. Soupeř hrál důrazně a rychle. Druhou půli jsme dominovali více my. Měli jsme náročný víkend kvůli turnaji v Německu. Přišli pomoc hráči kategorie U17, kteří jsou ve vyšším ročníku, ale patří do kategorie U16 a jejich kvalita byla znát. Do hry se dostali i střídající hráči, kteří rozhodli zápas.

Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U15 - SK Hořovice U15 0:0 (0:0)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Zápas který se odehrával mezi oběma vápny. Oba týmy ve finální fázi bez momentu překvapeni nebo kreativity. Od nás hezky konstruktivní rozehra a přechod před presink soupeře. Následně nekvalitní v přechodu na soupeřovu polovinu. Držení míče na našich kopačkách, ale bez většího efektu směrem do zakončení. Soupeř se snažil ale se vší úctou k soupeři jsme měli zápas vyhrát.

Česká divize žáků, skupina A
FK Motorlet Praha U14 - SK Hořovice U14 1:2 (0:0)
Hodnocení trenéra Jana Kokštejna:
Prvních deset minut asi jarní útlum a prohráváme 2:0. Pak až jsme začali hrát. Velké hřiště jsme dokázali pořádně až druhý poločas kdy jsme takřka obsadili polovinu domácích. Ale po tlaku 40min. jsme dokázali pouze nastřelit dvakrát tyč a nepočítatelně střel do brankáře. Soupeř pouze nakopával a bojoval a na nás to stačilo. Smutné.

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U13 - FK Mladá Boleslav U13 5:7

Hodnocení trenéra Petra Peška:
Tentokrát nám nevyšla první třetina a oprávněně jsme prohrávali 2:0. Jakmile jsme nastoupili do druhé třetiny, tak jsme byli jednoznačně lepší tým, snížili jsme, ale následně neproměnili penaltu, což nás lehce schodilo. Poslední třetina byla z obou stran vyrovnaná, ale gól jsme dostali pouze my. Celkově vyrovnané utkání, kde rozhodl náš špatný začátek a neefektivita. Ovšem kluci se prezentovali velmi dobře a soupeře i přeběhali

Česká liga žáků, skupina C
FK Motorlet Praha U12 - FK Mladá Boleslav U12 1:3
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Tentokrát sme měřili sílu se stejně starou Bolkou a bylo to znát. Soupeř dobrý na balónu a aktivní. My jsme se ale dokázali soupeři vyrovnat a hrát otevřenou partii. V 70 minutě byl zápas 5:5. Bohužel nám v závěru trošku došly síly. Každopádně kluky chválím, protože zápas odpracovali na hranici svých možností.

30. 5. 2023
Radek Ptáček