7. 8. 2023 | A tým

Víkendový servis mužů (5.-6.8.)

První mistrovská utkání se rozběhla i u týmů mužů, kteří bohužel ve svých soutěží nedokázali získat tři body do tabulek.

Muži A:
FC Viktoria Plzeň "B" - FK Motorlet Praha "A" 3:1
Hodnocení trenéra Martina Poustky:
Lepší začátek pro vstup do soutěže jsme si ani nemohli přát, když nás v 6.minutě poslal do vedení v utkání s Plzní důrazný Dan Žížala. Bohužel nám tento brzký gól spíš ublížil. Naši kluci se po tomto dárku zcela nepochopitelně přenastavili v hlavě a začali hrát neplánovaný, neefektivní a pomalý fotbal. Domácí mladíci se tak začali dostávat do svého tempa a dokázali po našem nedůrazu ve vlastním pokutovém území srovnat krok. Druhy úder přišel o několik minut později, když si náš brankář a zkušený stoper vybrali slabší chvilku a domácí hloupou nabídku v klidu využili. Ve druhem poločase se zlepšil náš pohyb i snaha o přímočarejší fotbal, ale ke kýženému vyrovnání to bohužel nevedlo. Soupeř pak ještě udeřil do otevřené obrany a definitivně tak potrestal náš průměrný a bázlivý výkon. Vstup do soutěže nám nevyšel. V příštím zápase ale máme šanci napravit nezdar z Plzně a spravit reputaci vlastní i klubovou.


Sokol Kolovraty - FK Motorlet Praha B 5:3 (3:2)
Motorlet B: Foret – Průša (66. Krym), D. Scharf, Kučerka, Žižka – Dvořáček, Kornacki – Borovski (80. Bambousek), D. Veselý (57. M. Novotný), Musil (57. Bambousek) – M. Blažek. Trenér: Václav Socher.
Hodnocení trenéra Václava Sochera:
Zápas se lámal hned v jeho úvodní půlhodině, kdy jsme předváděli velmi kvalitní fotbal, který potěšil nejen mě, ale dle ohlasů i mnoho přítomných diváků. Hlavní rozdíl byl vidět ve vápně, kdy důraznější domácí to dokázali, na rozdíl od nás, gólově vyřešit. Druhý poločas pak domácí zkušeně pohlídali, hlavně jejich standardky jsou výborné a zápas dovedli do vítězství. I když jsme prohráli a já nerad prohrávám, tak jsem odjížděl z utkání spokojen. Kluci předvedli výkon, kterým se chceme během sezony prezentovat a chyběla tomu jen bodová odměna. Pevně věřím, že za týden k výbornému výkonu přibude i bodový zisk do tabulky.

7. 8. 2023
Radek Ptáček