15. 8. 2023 | A tým

Víkendový servis mužů (12.-13.8.)

Zápasy mužů jsou o víkendovém klání již minulostí. Áčko smetlo tým z Karlových Varů 4:1! Rezerva Motorletu si odnesla z vypjatého utkání s ČAFC remízu za výsledek 1:1.

FK Motorlet Praha "A" - FC Slavia Karlovy Vary

Motorlet A: Mihálek - Filip, Čepelák, Dvořák, Nátr (64. Stoch), Raaj, Žížala (64. Chigozie Kenneth), Šulc, Bernardo, Kodr (85. Jurčišin), Konopásek (77. Walter)

Hodnocení trenéra Martina Poustky: V prvním domácím utkání v nové sezóně jsme proti Karlovým Varům chtěli naplno bodovat a odčinit nezdar z Plzně a hlavně z nepovedeného zápasu v poháru. Od první minuty bylo na našich hráčích znát vidět snahu a správné úsilí. Ačkoliv jsme první velkou šanci zahodili, tak jsme se brzy ujali vedení po proměnění pokutového kopu Danem Žížalou. I nadále jsme byli častěji v držení míče, ale pojistku jsme nepřidali. A tak se začali častěji ukazovat i hosté a zazlobili dvěma provedenými centry se zakončením. Po přestávce jsme se vrátili k větší aktivitě a Honza Šulc vstřelil druhy gól. Bohužel jsme brzy nabídli soupeři korekci a polo vlastním gólem si zadělali na "nervák". To jsme naštěstí nedopustili a po pěkných akcích si vítězství po gólech Bernarda a Stocha definitivně pojistili. Obě mužstva přispěla k dobrému zápasu ve slušném tempu s kvalitními výkony hráčů.


FK Motorlet Praha "B" – ČAFC Praha 1:1 (1:1)

Motorlet B: Foret – Průša (68. Vorlíček), D. Scharf, Lukášek (76. Krym), Kučerka – Žižka (28. Borovski), M. Novotný (76. Bambousek), Dvořáček, Pokorný – Blažek (68. Musil), D. Veselý
Trenér: Václav Socher

Hodnocení trenéra Václava Sochera: Do zápasu jsme vstoupili celkem aktivně, ale po prvním gólu jsme přestali hrát, hodně kazili a herně se trápili, což bylo pro mě nemilé překvapení. Nepomohla nám i spousta zraněných hráčů, a tak se sestava lišila od té, jakou bych si dokázal představit. Utkání se lámalo ve 41. minutě, kdy byl po odpískání jeho faulu nesportovně napaden náš kapitán David Scharf a všude jinde by rozhodčí tasil červenou kartu, jen v pátečním zápase v Jinonicích tomu tak nebylo. Ať si každý o tom, po shlédnutí situace na videu, udělá obrázek sám. Nepochopitelně arogantní chování rozhodčích, kdy domácí trenér byl vyloučen v podstatě za nic a z hostující lavičky tam svištěla plejáda horších slov po celý průběh utkání, jen utvrdila jejich špatný výkon. Jinak musím říct, že hosté si zasloužili vyhrát a za nás, že před zápasem bych bod nebral, ale po jeho skončení ho brát musíme.

15. 8. 2023
Radek Ptáček