28. 8. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (26.-27.8.)

V dalším víkendovém servisu mládeže musíme vyzdvihnout kategorie U15 a A U14, která své soupeře doslova dominantními výkony porazila.

Česká liga dorostu:
FK Motorlet Praha U19 - FC Viktoria Plzeň U18 1:2 (1:1)
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Zápas ve kterém jsme se téměř celou dobu bránili. Bohužel pokud jsme se dostali k utočení pak jsme selhávali z důvodu technických nedostatků. Navíc některým hráčů chybí bojovnost bez které nelze byt úspěšný.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Teplice U18 - FK Motorlet Praha U18 4:2 (2:0)
Hodnocení trenéra Jiřího Dědiče:
Zápas v kterém jsme si nezasloužili prohrát a nebyli horší. Bohužel soupeř naše chyby nekompromisně trestal a my naše 100% neproměnili a to jich bylo dost. Přístup hráčů a nasazení hráčů v pořádku. Dvakrát jsme se vrátili do zápasu a měli šanci vyrovnat na 3:3, bohužel se nepodařilo a při závěrečné hře vabank jsme inkasovali počtvrté. Makáme dal a příští víkend to snad zlomíme.

Česká liga dorostu:
FK Motorlet Praha U17 - FC Viktoria Plzeň 1:0 (0:0)

Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
V prvních 10-ti minutách jsme Plzeň k ničemu nepustili, vytvořili jsme si spoustu šanci, které jsme nedali. Poté jsme Plzeň nechali hrát a měli jsme problém ve středu pole. Jinak jsme Plzeň moc nepustili do vyložených šancí. Mrzí mě pouze to, ze jsme nedali víc branek. Ve druhé půli jsme malinko zlepšili hru. Snažil jsem se dostat do hry i střídající hráče, ale bohužel je to málo a musí přidat.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Teplice U16 - FK Motorlet Praha U16 7:3 (3:2)
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:

Ani nevím co k tomu napsat. Hra velice slušná a pohledná.. Dnes nás pohřbili obrovské individuální chyby brankáře. Co jsme dnes darovali za branky je až neskutečné. Nehrají nám dobře stoperři. Musíme hledat varianty jiné. Musíme se oklepal a pracovat dal. Dnes jsme nebyli horším týmem ale "hloupějším". Některé pasáže hry byli opravdu kvalitní. Nechci psát že jsme byli lepším týmem ale výsledek je pro nás hodně krutý.

Přípravné utkání:
Povltavská fotbalová akademie U15 - FK Motorlet Praha U15 0:9
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Málo intenzivní zápas proti bránícímu se soupeři. První půle dobrý nástup do utkání a pak jsme strašně polevili. Zjistili, že soupeř je slabý a šli dolu i se svým standardem. Trochu se nám nezdálo mávání ofsajdů soupeřovým trenérem, i tak jsme ovšem čekali v první půli více branek. Do druhé jsme to zlepšili, hráli pěkně a stříleli góly. Zaslouženě vyhraná generálka proti diviznímu soupeři a teď ve středu první mistrák!

Přípravné utkání:
Povltavská fotbalová akademie U14 - FK Motorlet Praha U14 0:8
Hodnocení trenéra Petra Peška:
Generálka ze soupeřem z naší divizní skupiny. Předváděná hra byla velmi solidní. Vzadu jsme občas měli problémy s rychlostním hráčem soupeře. Stále se učíme principy velkého hřiště ale kombinačně to bylo velmi dobré.

28. 8. 2023
Radek Ptáček