4. 9. 2023 | Mládež

Víkendový servis mládeže (2.9.-3.9.)

Další víkendové zápasy jsou pro nás minulostí. V příštím týdnu se kategorie U19 a U17 představí na hlavním hřišti v ulici Seifertova, kde se utká s Viktorií Žižkov na hlavním stadionu!

Česká liga dorostu:
SK Petřín Plzeň U19 - FK Motorlet Praha U19 2:0
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Vyrovnaný zápas ale bez bodů pro nás v situace kdy hrajeme bez vyloučeného Budína od 50. min. Šance byly, ale schází důraz ve vápně.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Motorlet Praha U18 - FC Slavia Karlovy Vary U19 4:0
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Odpracovaný a odbojovaný výkon. Kluci šli od začátku pro výhru. Soupeř se snažil, ale krom šance v závěru jsme jim skoro nic nedovolili. Je stále na čem pracovat, ale dnes zasloužené vítězství.

Česká liga dorostu:
SK Petřín Plzeň U17 - FK Motorlet Praha U17 1:0

Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Do tohoto zápasu jsme nastoupili v novém rozestavení a jelikož to byl první zapas v tomto složení tak za mě velmi dobrý. Bohužel v posledních zápasech nás trápí koncovka. Drželi jsme míč, snažili se hrát fotbal a vytvořili jsme si tutové šance. Bohužel jsme nedali. Soupeř hrál nakopávané míče a dal nám gol z jedné šance. Kluci makali, ale bohužel bylo to málo. Klukům musím za výkon poděkovat, ale pracujeme dál.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Motorlet Praha U16 - FC Slavia Karlovy Vary U17 5:3
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Výhra s druhý týmem tabulky potěšila. První poločas úplně v naši režii. Bohužel zase obrovská chyba brankáře. Bohužel v druhem poločase se ze hřiště stalo bláto a už to nebylo o fotbale. Nám docházela energie a soupeř hrozil z nakopávaných míčů.
Chtěl více a druhou půlku více bojoval. Po prostřídani šla naše kvalita dolu. Byl to boj se šťastným koncem pro nás. Druhou půlku musíme rozebrat a poučit se. Z výhry mám radost.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U15 - SK Petřín Plzeň 1:0
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Už v druhém kole jsme hráli s loňským vítězem divize. Pro nás opravdová zkouška, která mě překvapila. Soupeř hrál totální nakopávanou od brankaře, stoperů i záložníků, žádná rozehra nešla od nich po zemi a vše soubojově. My jsme první půli naopak zvládli velmi dobře kombinačně, technicky, celkově herně. V druhé půli nám došly síly, opadala koncentrace a strašně jsme to zjednodušovali ať už po zemi, nebo vzduchem. Bohužel se z toho stal hurá fotbal. Paradoxně jsme vyložených šancí měli ve druhé půli více. Před naší bránou za celý zápas jen pár závarů, nic velkého. Teď nás čeká Benešov, očekáváme ještě těžší zápas.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U15 - SK Petřín Plzeň 3:2 (2:2)
Hodnocení trenéra Petra Peška:
Vyhrocené a hektické utkání kdy jsme po 20 minutách vedli 2:0 a měli spoustu dalších příležitostí bohužel jsme inkasovali po tečované střele a kluky to položilo a přišla ztráta sebevědomí. Brzy jsme dostali na 2:2. Druhá půle velmi dobrá, často v tlaku hra se odehrávala hlavně na polovině Plzně. V 67. minutě červená karta pro Marka. I nadále jsme byli lepší, soupeř hrozil jen z brejků. V 72. minutě penalta pro nás za ruku. V nastavení penalta pro nás za faul na Doudu. Soupeř už byl velmi frustrovaný a nechal se také za hrubý zákrok vyloučit. Rozhodující penaltu proměnil Beitinger.

4. 9. 2023
Radek Ptáček