4. 9. 2023 | Klub

Víkendový servis mužů (2.9.-3.9.)

A-tým se doma představil proti rezervě prvoligové Bohemky, kde se urodila remíza 0:0. Rezerva nastoupila ve vyhroceném utkání ve Střešovicích a bohužel odjela s prázdnou.

FK Motorlet Praha A - Bohemians Praha 1905 B 0:0 (0:0)

Bohemians: Soukup - Kadlec, Petrouš, Farkaš, Lehovec, Pomahač, Nekvasil, Damašek, Jindřišek, Bartek, Marhoul


Motorlet A: Havránek - Filip, Čepelák, Rataj (77. Dvořák) , Adam (90. Jurčišin Seb.) , Žížala, Stoch (77. Nátr), Jurčišin Sven (90. Hrabina), Bernardo F., Kodr, Konopásek (67. Bernardo R.)

Hodnocení trenéra Martina Poustky: S Bohemkou jsme chtěli odčinit předchozí nezdar v Českých Budějovicích. Od začátku se hrálo oboustranně organizované utkání v dobrém tempu a mírnou optickou převahou klokanů. Ti hrozili především z rychlého přechodu do útoku. Zápasu vládly obrany, takže se spíše rodily střely zpoza pokutových území jako možné gólové příležitosti než jasné tutovky uvnitř šestnáctek. Oba brankáři ale byli pozorní a udrželi čistá konta, takže utkání nakonec dospělo do zasloužené remízy a dělby bodů.


SK Střešovice 1911 - FK Motorlet Praha B 2:0 (1:0)
Střešovice: Borský – Štyks, P. Věchtík, Bialek, Konadu (86. Charvát) - Rothe, D. Věchtík, Kříž, Kodom (63. Zvolenský) – Alba (90.+2 Hojsák), Šimon (63. Oblozhok).
Trenér: Richard Havlík

Motorlet B: Šmerda – Lukášek, Rodriguez, D. Scharf – M. Pokorný (70. Musil), Borovski (59. Kučerka), Žižka, Dvořáček, Kornacki (11. Průša) – Vorlíček (59. Čuba), M. Blažek (70. M. Novotný).
Trenér: Filip Fuchsa

Hodnocení trenéra Václava Sochera: Za utkání jsem na kluky pyšný, jak to zde, skoro celé utkání v oslabení, zvládli. Dokonce jsem je musel pochválit více než za minulý výkon proti Královicím. Čelili jsme dvakrát penaltě, dostali dvě červené karty a vypadalo to, jako bychom zde nemohli vyhrát. Myslel jsem, že toto již nikdy nezažiji. Kluci to odmakali, ale co k tomu ještě dodat... Snad jen to, že se celý týden na něco připravujete a pak vám to někdo celé zbourá jako domeček z karet.

4. 9. 2023
Radek Ptáček