18. 9. 2023 | A tým

Víkendový přehled mužů (16.-17.9.)

Další zápasy odehráli naše mužské týmy. Jejich výsledky a hodnocení obou trenérů si můžete přečíst níže.

FK Motorlet Praha A - FC Táborsko, akademie 0:0 (0:0)

Motorlet A: Mihálek - Bernardo R., Filip, Čepelák, Dvořák, Rataj, Alexandr, Žížala, Šulc, Jurčišin Sv., Bernardo F.
Střídání - Sefil 72. minuta, Jurčišin Seb. 46. minuta, Kodr 58. minuta

Hodnocení trenéra Martina Poustky: Odehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme tahali za kratší konec a kvůli velmi časté nepřesnosti v rozehrávce jsme nebyli schopni držet míč delší dobu pod kontrolou. Chybami v defenzivě jsme navíc nabídli soupeři dvě velké příležitosti, ve kterých nás skvěle podržel brankář Matěj Mihálek. Ve 2.půli jsme změnili způsob hry a začali se víc tlačit do útoku. Bohužel jsme opět zklamali ve finální fázi a z nadějných situací jsme kvůli zbrklosti nebo nepřesnosti nic nevytěžili. Nakonec je remíza s přimhouřenýma očima spravedlivá. Zápas s velkým přehledem a citem pro hru odřídil zkušený arbitr Pavel Orel a tak by to mělo být každý víkend na všech hřištích.


FK Dukla Jižní Město - FK Motorlet Praha B 3:1 (0:0)

FK Dukla JM: Orlich – J. Sýkora (46. Dudek), Brabenec, M. Lafek (30. Gill), Růžička – Š. Kulhavý, D. Farkaš (70. Višvader) – Jerie, Temelkovski (90.+1 Krameš), F. Novák – Kotlík.

Motorlet B: Foret – Průša (46. Čuba), Lukášek, D. Scharf, Žižka – Hrabina, Dvořáček (86. Krátoška), Kornacki (86. Klaban), Krym – Vorlíček (64. Musil), M. Blažek (67. M. Novotný).

Hodnocení trenéra Václava Sochera: Na Duklu jsme si věřili, věděli jsme, že mají trochu jinou sestavu než v loňské sezoně, ale na druhou stranu se jim v minulém kole zadařilo na Žižkově. Do utkání jsme vstoupili aktivně, jen za první poločas jsme zahrávali dvanáct rohů, ale je smutné, že z toho nic nevytěžíme. Celkově s hrou za první poločas spokojenost. Hned v úvodu druhé půle jsme inkasovali, ale stačili ihned zareagovat vyrovnáním. Bohužel nás sráží neproměňování šancí. A právě v zakončení nám výrazně chybí útočník Veselý. V závěrečné čtvrthodince dvakrát inkasujeme po neuhlídaných standardkách a asi se v tom projevuje naše mladistvá nezkušenost. Spokojený jsem s hrou, ale bohužel se domů vracíme bez bodového zisku.

18. 9. 2023
Radek Ptáček