17. 10. 2023 | A tým

Víkendový přehled mužů

​Další zápasy odehráli naše mužské týmy. Jejich výsledky a hodnocení obou trenérů si můžete přečíst níže.

FK Motorlet Praha A - FK Admira Praha 2:1 (0:1)

Motorlet A: Mihálek - Filip, Sharf, Latchvliani, Rataj, Alexandr, Žížala, Šulc, Jurčišin, Bernardo F., Kodr

Hodnocení trenéra Martina Poustky:
I přes 2 velké rány do vlastních nohou - zahození penalty a polovlastní gól jsme dokázali toto utkání zvládnout a zaslouženě vyhrát. Naši kluci hráli s velkým nadšením a ukázali silnou touhou jít za vítězstvím,které jsme nutně potřebovali. Výhra v pražském derby po takovém obratu je o to cennější a klukům děkuji za poctivý týmový výkon. Věřím,že nám všem v klubu tohle vítězství pomůže sjednotit síly a energii do zbývajících bojů v podzimní části soutěže.


FK Viktoria Žižkov B - FK Motorlet Praha B 1:1 (1:1)

Žižkov B: Borka – Bárta, Horálek, Talamon, Oravec – Kuzma, Tomeček, Štrombach – Vais (80. M. Vlček), Barratt (75. Bazal), Kuchař.
Trenér: Jiří Brunclík.

Motorlet B: Foret – Průša, Lukášek, Rodrigues, Kučerka – Dvořáček (58. Kornacki), Žižka – Krym (77. Pokorný), Latchvliani (58. Hrabina), Vorlíček (86. Čuba) – M. Blažek.
Trenér: Václav Socher.

Hodnocení trenéra Václava Sochera:
Do zápasu jsme tentokrát chtěli vstoupit trochu opatrněji, abychom si nakoukali silnou sestavu soupeře. Asi po deseti minutách jsme se dostali do hry, kterou chceme předvádět. Ovšem po naší chybičce, která byla jedinou kaňkou zápasu, se domácí dostali do vedení. To nás trochu opařilo, ale naštěstí jen na pár minut. Po pětadvaceti minutách se nám podařilo vyrovnat a byli jsme více na míči a lepším týmem. Domácí se k mému překvapení spoléhali více na brejkové situace. Celkově jsem kluky za první poločas musel pochválit, protože ho odehráli skvěle. Druhý poločas již byl vyrovnanější a nabídl, i přes špatné počasí, velmi kvalitní fotbal, ke kterému přispěla i trojice rozhodčích, za což jsem jim poblahopřál. Závěrem musím ještě jednou opakovat: za předvedený výkon spokojenost. K té úplné chyběla jen třešnička v podobě vítězství.

17. 10. 2023
Radek Ptáček