30. 10. 2023 | Mládež

Víkendový přehled mládeže

Další víkend a další mládežnické výsledky a hodnocení trenérů dále v článku.

Česká liga dorostu:

FC Hradec Králové U19 - FK Motorlet Praha U19 5:2
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Hráči předvedli odpovědný výkon v dalším velmi důležitém utkání. Soupeř si vytvořil dvě šance, my jsme byli velmi efektivní v zakončení, a to se promítlo i do konečného skóre. Hráči zaslouží velkou pochvalu.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Baník Sokolov U19 - FK Motorlet Praha U18 1:1
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Velmi bojovný zápas, kde jsme poctivě bránili a využili jeden brejk. Druhou půli jsme vyrovnali hru, soupeř do oslabení, což nám spíše uškodilo. Poslední obrana standartka bohužel rozhodla, že odvazime jen bod. Za 1.pol. nutno říci, že asi zasloužený, protože domácí v něm byli lepší.

Česká liga dorostu:
FC Hradec Králové U17 - FK Motorlet Praha U17 2:0
Hodnocení trenéra Radka Ptáčka:
Předvedli jsme trpělivý a týmový výkon. Ze hřiště jsme odcházeli se vztyčenou hlavou, protože si s námi Hradec v některých momentech zápasu nevěděl rady a schyloval se pouze k dlouhým nákopům, které naše obrana dokázala konstruktivně rozehrát. Hráli jsme dobře, dokázali držet míč pod tlakem Hradce a vymyslet pohledné akce. Předvedli jsme se v dobrém světle a jen nám bohužel chyběl vstřelit gól.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Baník Sokolov U17 - FK Motorlet Praha U16 0:3
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Bez několik hráčů základní sestavy a doplněné o Seržu z 2009 jsme podali týmový a zodpovědný výkon. Konečně bez toho aby jsme darovali soupeři branky zadarmo. Soupeř velice vyspělý a bojovný. U nás převládala ta herní stránka. Dnes jsem s výkonem spokojený. Překvapili i hraci kteří nahradili hráče ze základní sestavy. Jsem rad ze po dvou smolných zápasech jsme konečně vyhráli.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U15 - SK Hořovice U15 11:0
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Minulý zápas jsme se trápili, zabrali a vyhráli 10:0, teď se nám to trenérům také zvlášť nelíbilo a vyhráli 11:0. Je obtížné zvyšovat kvalitu kluků o víkendu, když poločas je o 4 branky. Můžeme dávat pomalé nedůrazné přihrávky a přesto neztratit míč, chtít obejít pokaždé jednoho dva nebo více hráčů a být úspěšní, ačkoliv technicky to není provedeno dobře. Takový zápas bohužel kluky neponaučí, že některá rozhodnutí jsou špatná a nejsou tak dostatečně důslední. Přejeme brzké uzdravení a návrat Jiříkovi do 2010 a jsme i přesto rádi, že jsme mu dali prostor.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U14 - SK Hořovice U14 10:0
Hodnocení trenéra Matěje Radocha:
Tentokrát jsme opět hráli s týmem za spodku divize a bylo to bohužel vidět celý zápas. S týmem jsme si o poločase dali za cíl dát dnes 15 gólů, jelikož skóre bylo již 7:0 a soupeř neměl žádné zakončení. To se nám bohužel nepodařilo, ale pokud bychom měli alespoň průměrný den v zakončení, tak soupeř odjíždí se skóre 20:0. Jsem ovšem rád, že i oproti tomuto soupeři se kluci nenechali stáhnout do nevýrazného tempa soupeře a pro každý míč běželi, aby mohli hned hrát a jakmile byl ve hře, tak na soupeře okamžitě nastoupili.

30. 10. 2023
Radek Ptáček