6. 11. 2023 | Mládež

Víkendový přehled mládeže

Předposlední víkend mládeže je za námi. Přečtěte si, jak trenéři svých týmů hodnotili výkony.

Česká liga dorostu:

FK Motorlet Praha U19 - SK Kladno U19 2:2
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Průběh utkání ovlivnil vlastní gol v 10. minutě, a následné vyloučení za zakecání a faul. Hráči do poločasu srovnali, a poté navýšili skóre. Bohužel soupeř z ojedinělého centru před branku srovnal. Vzhledem k nepříznivému průběhu utkání, jeden bod bereme.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Motorlet Praha U18 - FK Roudnice n/L U19 1:0
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Po rozpačitem úvodu, kdy jsme se bali hrát a soupeř měl svou nátlakovou hrou pár šancí se hra vyrovnala. Měli jsme tři situace na malém vápně, které měly skončit gólem, ale nedůraz ve vápně nás připravil o radost z gólů. Poločas nakonec skončil zaslouženou remízou. Ve druhém poločase jsme byli nebezpečnější my, hráli trpělivě a opět neproměnili 100% šanci. Když už se zdálo, že zápas skončí 0:0 jsme využili poslední standartku a rozhodli v nás prospěch. Dnes jsme hráli mnohem lépe než před týdnem.

Česká liga dorostu:
FK Motorlet Praha U17 - SK Kladno U17 1:2
Hodnocení trenéra Lukáše Nachtigala:
Opět jsme zaspali začátek zápasu a hned v první minutě prohrávali. Nás výkon se zvedal každou minutu a po gólu na 1:1, troufám si říct, ze jsme byli lepším soupeřem. Bohužel nás neustále a pořad limituje držení míče a samostatné úniky. Opět jsme měli několik šancí než soupeř ve druhé půli a bohužel jsme nedali.

Česká divize dorostu, sk. B
FK Motorlet Praha U18 - FK Roudnice n/L U17 2:5
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Opět po čtrnácti dnech prospaný začátek zápasu a bylo to 0:3. Bohužel se nás nak drží smula. Nedáme 1000% ve čtvrté a z protiútoku dostaneme smolny gól kdy se to odrazilo od našeho hráče přímo k soupeři. Následně několik našich šanci. Soupeř měl tři střely a dal tři goly. První půlku jsme hráli velmi účinný fotbal a snížili na 2:3. Několik ještě šanci dobře chytil brankář soupeře. Druhá půle z naši strany hodně slabounka. Druhá půle byla celkové nekoukatelna. Je to pro nás skvělá soutěž. V žádném zápase jsme nepropadli nebo nepotkali soupeře který nás přehrál nebo dominoval.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U15 - Horažďovice 8:0
Hodnocení trenéra Karla Kaprála:
Zjišťujeme, jak se dostat do vápna, kde je 7+1 hráčů soupeře a na jeho hraně další 3. Ze zápasu se dalo vytěžit více, na druhou stranu nic lehkého na hlavu. Hodně rozhodoval pohyb, technická preciznost, protože toho prostoru tam bylo opravdu málo, kvalitní rozhodování bylo nezbytné. Ukázalo to, že si musíme s tím poradit lépe - především pohyb pro otevírání prostorů.

Česká divize žáků, sk. A
FK Motorlet Praha U14 - FK Horažďovice U14 2:0
Hodnocení trenéra Petra Peška:
Dnes jsme zaslouženě prohráli. Soupeř velmi dobře bránil a hrál hlavně nakopávané míče na hrotové útočníky a to nám dělá problém. Bohužel jsme se nebyli vůbec schopni prosadit naší kombinační hrou hrou. Výstavba byla dobrá ale na útočné tretině to bylo velmi soubojové a zhuštěné a to nám nesedí.Celkově to bylo velmi ošklivé utkání, ze kterého je třeba se poučit.

6. 11. 2023
RP