29. 1. 2024 | Mládež

Víkendový přehled mládeže Z/1

Naše družstva se již připravují na nadcházející zbytek sezóny a k tomu nesmí chybět ani zápasy s kterými naši hráči získávají zápasovou praxi. Jak si naše týmy vedly si můžete přečíst níže.

FK Motorlet Praha U19 - SK Vysoké Mýto U19 13:0 (7:0)
Hodnocení trenéra Tomáše Chaloupky:
Utkání splnilo co jsme od něho očekávali - hodně brankoých příležitostí a standardních stiuací. Šanci dostali převážně hráči na zkoušku. Dobré zakončení soustředění.

FK Motorlet Praha U18 - nehráno

FK Motorlet Praha U17 - Dukla Praha U17 5:7 (hráno ve středu)
Hodnocení trenéra Adama Novotného:

FK Motorlet Praha U16 - FK Admira Praha U16 7:0 (4:0)
Hodnocení trenéra Matěje Skopce:
Zápas o jednom týmu, otázkou bylo jen výše skóre. Herně od nás velmi dobrý výkon. Jako jedinou vadu bych viděl proměňování šancí, skóre mohlo být mnohem vyšší. Je vidět, že věci, které si říkáme a ukazujeme při tréninku fungují. Kluky musím dnes za předvedený výkon pochválit.

FK Motorlet Praha U15 - Sokol Stodůlky (mix 2008/2009) 1:2 (1:2)
Hodnocení trenéra Martina Kuchaře: Zápas rozdílných poločasů. První poločas nechci pomalu ani komentovat. Tímto způsobem se prezentovat určitě nechceme! Neaktivita, nepodstupování osobních soubojů, ticho na hřišti.. je jen pár atributů, které nám v prvním poločase chyběli. V druhém poločase jsme ale tempo utkání již určovali mi. Byli jsme hodně na míči, vytvářeli jsme si dost gólových příležitostí. Výstavba od GK se uklidnila a dobře jsme již drželi strukturu hřistě v novém rozestavení 3-4-3. Kluci se pořad sžívají s tímto novým rozestavěním a novými pohyby, které se zde objevují. Bohužel jsme zápas prohráli naší neefektivitou v zakončení a špatným výkonem v prvním poločase, kde jsme inkasovali dvě branky.

FK Motorlet Praha U14 - CU Bohemians Praha U13 4:2 (0:2)
Hodnocení trenéra Petra Peška: Velmi dobrý zápas a první půle z naší strany hrozná. Po velké domluvě v poločase jsme zápas zvládli.

FK Motorlet Praha U13 - FK Baník Most-Souš U13 14:9
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Relativně kvalitní silový soupeř se kterým jsme si dokázali poradit. Byli jsme efektivní v koncovce (výjimečně). Trestali soupeře z brejku i několika velmi povedenými kombinacemi. Kde pořád zaostávame je obranná činnost, posouvání a pohyb bez míče.
Zimní liga Zličín: FK Motorlet Praha U13 - SK Čechie Smíchov U13 9:2 (2:2)
Hodnocení trenéra Radka Ptáčka: Začátek zápasu nám nevyšel dle představ. Dle mého jsme si mysleli, že to bude bez práce, ale nakonec jsme se chytili za správný provaz a dokázali si vypracovat převahu a vytvořené šance. Utkání se odehrávalo převážně na polovině soupeře, kde jsme dominovali, jak technicky, tak fyzicky. Pěkným způsobem jsme obehrávali hřiště do krajních hráčů. Musím ale říct, že se nám těžce dostávalo do zahuštěného území před brankou soupeře. Zápas hodnotím hlavně pozitivně v individuálních činnostech a principech hry.

FK Motorlet Praha U12 - FK Baník Most-Souš U12 7:3
Hodnocení trenéra Václava Sochera: Bez deseti nejlepších hráčů, kteří hráli turnaj v Plzni jsme si se silovým soupeřem poradili a zase ukázali, že celý náš kádr 26 lidí má svojí kvalitu.
FK Motorlet Praha U12 - SK Uničov U12 9:1

Hodnocení trenéra Václava Sochera: Zápas s TOP týmem v naší kategorii byl plně v naší režii. famózní první poločas všechno fungovalo a nasazení maximální. Velká spokojenost úplně se vším.


29. 1. 2024
Radek Ptáček