20. 2. 2024 | Mládež

Víkendový servis mládeže Z/2

Mistrovská utkání nám klepou na dveře. Naše mládež se tak patřičně připravuje na jarní boje v jejich soutěžích.

FK Motorlet Praha U19 - SK Vysoké Mýto U19 13:0 (7:0)
Hodnocení trenéra Tomáše Chaloupky:
Utkání splnilo co jsme od něho očekávali - hodně brankoých příležitostí a standardních stiuací. Šanci dostali převážně hráči na zkoušku. Dobré zakončení soustředění.

FK Motorlet Praha U18 - TJ AFK Slivenec 4:2
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Zápas až do změn ve 2.pol.pod naší kontrolou. Hezké góly, zodpovědný a soustředěný výkon proti chlapům. Za stavu 4:0 jsme polevili a po dvou chybách v rozehrávce jsme pustili hosty do zápasu. Byl jsem naštvaný jak chyby vznikly, ale i rád, že jsme museli hrát pod tlakem. Kluci viděli, že i pěti minutový výpadek můze způsobit paseku a ovlivnit raz zápasu. Nicméně to byl velmi dobrý zápas a prověrka, kde převládají pozitiva.

FK Motorlet Praha U17 - FK Hořovicko U18 7:1
Hodnocení trenéra Adama Novotného:

Zápas opět proti velice slabému soupeři. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, což jsme využili ke zkoušení nových signálů, kombinací a překonávání středního bloku. V druhé půli jsme hráčům změnili posty na pozice, které by mohli případně alternovat, ale pravidelně je nehrají.

FK Motorlet Praha U16 - FK Hořovicko 5:3
Hodnocení trenéra Jiřího Strnada:
Na moc pěkné umělé trávě se soupeřem který hraje na tři stopery nás potěšil. S tímto rozestavením jsme měli v sezóně problémy a aktuálně už nemáme. Hezký zápas, který jsme měli vyhrát větším rozdílem. To co nedáme je smutné a musíme se na to více zaměřit. Za mě spokojenost. Hrajeme pohledný fotbal, který má hlavu a patu.

FK Motorlet Praha U15 - MFK Dobříš 9:0 (4:0)
Hodnocení trenéra Karla Kaprála: Zápas proti lídrovi krajského přeboru, my v kombinované sestavě a převážně kluci co nastupují v našem přeboru. Naprostá dominance, ale soupeř rozhodně kvalitnější než polovina naší divize. Začínají se postupně smazávat výrazné rozdíly v individuálních dovednostech našich kluků.

FK Motorlet Praha U15
- MFK Dobříš 9:0 (4:0)

Hodnocení trenéra Karla Kaprála: Druhý víkendový zápas našeho ročníku. Náš tým začal první poločas bez energie a musel se rychle rozkoukat.Hráči Mostu přijeli hrát s tím na co měli a jejich hra byla velmi za hranou fair play. Zákroky na dlouhou nohu dohrávání soubojů bez míče neodpovídaly nastavení přátelského utkání. Na tento styl hry jsme nedokázali zareagovat a hráli jsme se strachem. V druhém poločase se naše hra lehce zvedla, ale stále převažovala hra typu "box to box". Zápas moc o fotbale nebyl a spíš to bylo pro kluky seznámení s hrou některých týmů ČDŽ, kteří potkají v dorosteneckých kategoriích.

FK Motorlet Praha U13 - FK Admira Praha U13 5:3
Hodnocení trenéra Davida Epperta:
Opět zápas na který se nás sešlo 13 z 29. Soupeř, kterého bychom měli porazit o 10 a více gólů ale to se bohužel nestalo. Dneska především od klíčových hráčů chyběla kvalita a rozdílovost. Nicméně posun tam byl alespoň v rámci obranné činnosti ale ta byla dána i úrovni soupeře. Co se mi líbilo, že druhou půli jsme drželi balón, snažili se kombinovat a soupeře několikrát zamkli ve vápně. Chválím hru obou gólmanů, kteří hrají vysoko a sbírají průnikové přihrávky.

20. 2. 2024
Radek Ptáček