26. 2. 2024 | Mládež

Víkendový servis mládeže Z/3

Poslední únorový víkend byl posledním přípravným pro kateogire U19 a U17. Tyto kategorie se už tento víkend představí na hřišti Ústí nad Labem, kde už půjde o všechno. Další kategorie na svůj start čekají.

FK Motorlet Praha U19 - SK Čechie Velká Dobrá muži 3:2
Hodnocení trenéra Pavla Frýborta:
Po velmi špatném prvním poločase a po dvou individuálních chybách brankáře jsme utkání otočili. Cely první polocač je pro nás velké varování jak osobní nedisciplinovanost ovlivní průbeh zápasu.

FK Motorlet Praha U18 - 1.SV Norimberk U19 1:2
Hodnocení trenéra Martina Vališe:
Velmi poučný zápas proti soupeři, který hrál důrazně, jednoduše a organizovaně v bloku. Těžko jsme se přes něj dostávali a často se nechali nekteří otrávit. Ve finále vyrovnaný zápas, který rozhodla chyba gólmana v poslední minutě po rohovém kopu. Pro nás velmi dobrá zkušenost.

FK Motorlet Praha U17 - FC Chomutov U17 7:1
Hodnocení trenéra Adama Novotného:
Opět velice slabý soupeř. Přesto mě strašně mrzí, že obdržíme gól jako první. Stále nezvládáme nabírání náběhů do vápna a zachytávání náběhů za obranu. Nejsem si jistý, zda nás tahle příprava příprava dostatečně prověřila do mistrovských zápasů, ale jsem velice rád, za větší množství vstřelených gólů. Dokážeme využívat víc a víc šancí, které si vytvoříme.

FK Motorlet Praha U16 - nehráno

FK Motorlet Praha U15 - SK Střešovice 10:1
Hodnocení trenéra Karla Kaprála: Zápas na jednu branku. My v celém zápase dominovali, určovali tempo a vytvářeli si nespočet gólových příležitostí. Poločasový výsledek hovoří za vše. V druhém poločase jsme nastoupil o hráče v poli méně. Pro kluky to byla nová výzva a poprali se s ní dobře. Trošku mě mrzí, že jsme v druhém poločase lehce polevili z naší náročnosti a přímočarosti. Všichni hráči dostali adekvátní minutáž aby ukázali to nejlepší a zamotali nám s trenérem hlavy před začátkem soutěže.

FK Motorlet Praha U13 -
Hodnocení trenéra Davida Epperta:

26. 2. 2024
RP